21η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας - 2016

κολάζ φωτογραφιών της περσινής νικήτριας του διαγωνισμού
· Εκθέσεις · Υποβολές Έργων · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 01 Mar 2016

υποβολές έργων για τη συμμετοχή στην 21η έκθεση μαθητικής φωτογραφίας

Στα πλαίσια του προγράμματος δράσης του για το 2016, το Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 21η συνεχόμενη χρονιά ομαδική έκθεση μαθητικής φωτογραφίας, που θα γίνει από 22 Απριλίου μέχρι 9 Μαίου 2016, στο φουαγιέ του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Σ’ αυτή την έκθεση μπορούν να πάρουν μέρος τα Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης (ιδιωτικά και δημόσια) που έχουν στο πρόγραμμά τους σαν κανονικό μάθημα ή σαν επιλογή το μάθημα της φωτογραφίας, καθώς και μεμονωμένοι μαθητές που ασχολούνται με τη φωτογραφία.

Tο κάθε σχολείο μπορεί να στείλει μέχρι 15 φωτογραφίες μεγέθους περίπου Α4.
Aπό αυτές τις φωτογραφίες η επιτροπή του Φ.K.Θ. θα κάνει μια επιλογή, σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής.

Oι φωτογραφίες πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 16 Aπριλίου 2016 ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς στο όνομα: Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ΤΘ 50163 - TK 54013 - Θεσσαλονίκη. Για τα σχολεία και τους μαθητές δε θα υπάρχει καμία επιβάρυνση (εκτός των εκτυπώσεων των φωτογραφιών).

Σημειώνουμε επίσης ότι αυτή η έκθεση ήδη έχει γίνει θεσμός, καθώς φέτος είναι η εικοστή πρώτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται και όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 100 σχολεία και έχουν εκθέσει φωτογραφίες μερικές χιλιάδες μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Όλες οι διοργανώσεις συνοδεύονται από 16σέλιδους καταλόγους με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από κάθε σχολείο (όλες οι συμμετοχές των 20 ετών δημοσιεύονται στο http://fkth.gr/category/students-photography/).