Φωτοαπόδραση στη Δυτική Ελλάδα

θαλασσινό τοπίο όπου διακρίνονται στο βάθος βουνά της περιοχής και βράχια
· Φωτο-Εξορμήσεις · Πειραιάς // Δημοσίευση: 05 Mar 2016

τριήμερη φωτο - ψυχαγωγική περιπλάνηση από τους Φωτοερευνητές και την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας

Οι Φωτοερευνητές, μαζί με την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας διοργανώνουν μιά τριήμερη φωτο - ψυχαγωγική περιπλάνηση στις 25/26/27 Μαρτίου 2016 (Παρ/Σάβ/Κυρ) στην υπέροχη Δυτική Ελλάδα μας για αποτυπώσεις φρέσκων στιγμών και μοναδικών τόπων.

Η εκκίνηση θα γίνει την Παρασκευή 25 Mαρτίου 2016, ώρα 07:30 το πρωί από την πλατεία Κοραή του Πειραιά (καφέ Γρηγόρης) με πούλμαν και η επιστροφή στο ίδιο σημείο το βράδυ της Κυριακής 27 Μαρτίου κατα τις 21:30.

Η πρώτη μεγάλη στάση - εκτός από τις αναγκαίες μικρές στάσεις - θα είναι στην Αμφιλοχία, δια μέσου γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου. Επόμενος σταθμός οι πηγές Αχέροντα στο Γλυκή Θεσπρωτίας για φωτογράφιση, παραποτάμια βόλτα και χαλάρωση μέσα στη φύση όχι απλά δίπλα της…. Αργά το απόγευμα η τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μέσα στην Πρέβεζα και το βράδυ ελεύθερο για βραδινούς περιπάτους.
Την επόμενη μέρα μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για Αμμουδιά, με προαιρετική βαρκάδα στον ποταμό Αχέροντα. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Νεκρομαντείο και τέλος στην υπέροχη κι αγέρωχη Πάργα όπου θα παραμείνουμε μέχρι αργά το βράδυ.
Την επόμενη μέρα το πρωί μετά το πρωινό θα κάνει όποιος επιθυμεί την παρουσίαση των φωτογραφιών του στο ξενοδοχείο με κριτική συζήτηση.
Επόμενος και τελευταίος σταθμός η γραφικότατη Κορωνησία - πρώην νησί μέσα στον Αμβρακικό που συνδέεται με μιά λωρίδα στεριάς.
Η αναχώρηση το απόγευμα μέσω γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου.

Όλοι οι φωτογραφόφιλοι με τους φίλους σας είστε ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη κι ευχάριστη φωτογραφική μας παρέα, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο 6932305880 ή στο kimon@otenet.gr (Kίμων Aξαόπουλος).