Δωδεκάνησος: Ο τόπος μας

αναβάτες σε άλογα κάνουν βόλτα σε παραλία με τη δύση του ηλίου
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Ρόδος // Δημοσίευση: 24 Αυγ 2010

διαγωνισμός φωτογραφίας από τη Dodekanisos Seaways

Η DODEKANISOS SEAWAYS στην προσπάθεια της να αναδείξει τον πλούτο των νησιών της Δωδεκανήσου , αλλά και να ενθαρρύνει τους ερασιτέχνες φωτογράφους προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Δωδεκάνησος: Ο τόπος μας».

Τα νησιά μας, τα Δωδεκάνησα, έχουν φανταστικές ομορφιές. Πολλές από αυτές είναι γνωστές και άλλες κρυμμένες σαν πολύτιμα μαργαριτάρια. Περιμένουμε να βάλετε την φαντασία σας να τις ανακαλύψει, αλλά και να τις αποτυπώσει τις ομορφιές αυτές στον φωτογραφικό φακό. Γιατί η Δωδεκάνησος μας αξίζει την βοήθεια μας στο να ταξιδέψουμε τις ομορφιές της στα πέρατα της οικουμένης. Σας προσκαλούμε λοιπόν να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, να αποτυπώσετε τις ομορφιές των νησιών μας, και εμείς μέσα από την ιστοσελίδα μας θα τις ταξιδέψουμε μακριά…

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της DODEKANISOS SEAWAYS και της Market Plan, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα γίνονται δεκτές έως και 30 Σεπτεμβρίου 2010.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με έως πέντε (5) φωτογραφίες από διαφορετικά νησιά η καθεμία.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν σε:
1. Ηλεκτρονική μορφή, με διαμόρφωση JPEG και ανάλυση 300 dpi.
2. Έντυπη μορφή, εκτυπωμένες σε χαρτί Α4, κατά προτίμηση φωτογραφικό.

Όλο το υλικό θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικός με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας» στην παρακάτω διεύθυνση:
DODEKANISOS SEAWAYS
Αυστραλίας 3
85100 Ρόδος

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Καθε συμμετέχοντας θα πρέπει να αποστείλει συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την παρακάτω αίτηση:

Αίτηση συμμετοχής (Έγγραφο του Adobe Acrobat Reader - 69 KB)

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν στελέχη στης διοίκησης της DODEKANISOS SEAWAYS και καταξιωμένοι Δωδεκανήσιοι φωτογράφοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα απονεμηθούν τρία (3) βραβεία, πρώτο, δεύτερο και τρίτο, ανεξαρτήτως νησιού που απεικονίζεται στην φωτογραφία και ένας τιμητικός έπαινος ανά νησί.

* Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει δωρεάν εισιτήρια της περιόδου του ενός έτους ή φωτογραφική μηχανή DC SLR NIKON D-5000 KIT (DX 18-55 mm)
* Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει δωρεάν εισιτήρια της περιόδου των έξι μηνών ή φωτογραφική μηχανή DC SONY DSC-WX1B
* Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει δωρεάν εισιτήρια της περιόδου τεσσάρων μηνών ή DC OLYMPUS M 7020.

Σημείωση: Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμούν, όσες φορές επιθυμούν και οποιαδήποτε ημερομηνία εντός της περιόδου που δικαιούνται . Η έναρξη της κάθε περιόδου ξεκινάει από την ημέρα ανακοίνωσης των νικητών. Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά για κάθε νικητή.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας εντός του Οκτωβρίου 2010. Οι φωτογραφίες των τριών νικητών θα δημοσιευτούν στον τοπικό τύπο ή και σε ενημερωτικά ηλεκτρονικά δελτία(e-newsletters) της εταιρείας.

Τα πνευματικά δικαιώματα των τριών πρώτων φωτογραφιών και των φωτογραφιών για τις οποίες θα απονεμηθεί έπαινος, ανήκουν στην DODEKANISOS SEAWAYS και συνεπώς η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τις χρησιμοποιεί σε διαφημιστικά ή άλλου είδους έντυπα με την αναφορά του ονόματος του αντίστοιχου φωτογράφου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εντός του μήνα Οκτωβρίου στον τοπικό τύπο, την ιστοσελίδα της DODEKANISOS SEAWAYS καθώς και θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης photocompetition@12ne.gr ή στο τηλέφωνο 22410 70590.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://12ne.gr/el/pageBuilder.asp?pageID=107