9ο Worldwide Photowalk 2016

αφίσα διοργάνωσης
· Διάφορα · Φωτο-Εξορμήσεις · Πάτρα // Δημοσίευση: 28 Σεπ 2016

συμμετοχή της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως» στην 9η Ετήσια Φωτοβόλτα του Scott Kelby

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «Ηδύφως» ανακοινώνει την επίσημη ημερομηνία του 9ουWORLDWIDE PHOTOWALK 2016, τη μεγαλύτερη φωτογραφική βόλτα του κόσμου στην οποία συμμετέχει για 5η συνεχόμενη φορά, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της μία πρώτη παγκόσμια θέση καθώς και ειδικές μνείες από τον ίδιο τον Scott Kelby.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα το Σάββατο 1 Οκτώβρη 2016 σε χιλιάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Η έννοια μιας φωτογραφίας βόλτας είναι απλή. Οι «περιπατητές» συναντούνται σε μια προκαθορισμένη θέση – περιοχή στο κέντρο της πόλης, ζωολογικούς κήπους, επιχειρηματικά πάρκα ή οποιοδήποτε σημείο ενδιαφέροντος στην πόλη για να περάσουν μερικές ώρες μαζί, να τραβήξουν φωτογραφίες και να μοιραστούν το πάθος τους για τη φωτογραφία με άλλους ανθρώπους. Στο τέλος του περιπάτου, οι περισσότερες ομάδες συγκεντρώνονται σε τοπικά εστιατόρια ή καφέ για να μοιραστούν τις εικόνες και τις εμπειρίες τους πάνω από το φαγητό ή το ποτό τους.

Εκτός από το γεγονός, οι φωτογράφοι «περιπατητές» θα είναι σε θέση να ανεβάσουν την αγαπημένη τους φωτογραφία στο δημοφιλή διαγωνισμό και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια συνδρομή μέλους διάρκειας 1 έτους στο www.kelbyone.com, μια DSLR, κάρτες δώρων, εφαρμογές, φωτογραφικές τσάντες και άλλα δώρα.

Θα ανακοινωθεί επίσης ένας νικητής για το Μεγάλο Βραβείο και 10 φιναλίστ που θα επιλεγούν από τον ίδιο τον Scott Kelby!

Η φωτοβόλτα της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας ΗΔΥΦΩΣ θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα απο την πλατεία Αγ. Γεωργίου απέναντι απο το Αρχαίο Ωδείο. Θα κινηθούμε, πάντα με προσοχή, προς σκάλες Γεροκοστοπούλου, Μαρκάτο, πλατεία Γεωργίου, Λιμάνι με τελικό προορισμό το Φάρο όπου και θα πιούμε το καφεδάκι μας. Κατα τη διάρκεια της Φωτοβόλτας ο καθένας είναι ελεύθερος να φωτογραφίσει ό,τι του κινήσει το ενδιαφέρον ή ακομα και να σκηνοθετήσει μια φωτογραφία με δημιουργικό τρόπο.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Στην ιστοσελίδα www.worldwidephotowalk.com, εντοπίστε την πόλη σας και ολοκληρώσετε την ελεύθερη εγγραφή σας.

Υπάρχουν διαθέσιμες 50 θέσεις, όμως αυτό είναι δεσμευτικό, μόνο για τη συμμετοχή σας στο διαγωνιστικό κομμάτι. Μπορείτε να έρθετε με τους φίλους σας ή τα παιδιά σας και να συμμετέχετε σε αυτό το φωτογραφικό γεγονός με τον κοινωνικό χαρακτήρα.Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν στα κοινωνικά δίκτυα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση χρησιμοποιώντας το hashtag # WWPW2016 στο Twitter, το Facebook και το Instagram.