Σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου

αφίσα σεμιναρίου
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Λιβαδειά // Δημοσίευση: 24 Mar 2017

διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου του Άγγελου Μίχα, στην Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

Το Σαβατοκύριακο 1-2 Απριλίου η ΦΛΛ διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου με εισηγητή τον γνώριμο και συντοπίτη μας Άγγελο Μίχα.

Ο Άγγελος Μίχας είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Σπούδασε φωτογραφία στη σχολή Focus και στον Φωτογραφικό Κύκλο με τον Πλάτωνα Ριβέλλη. Στη δεκαετή επαγγελματική πορεία του ασχολήθηκε κυρίως με πορτρέτα επωνύμων, ταξιδιωτική και αρχιτεκτονική φωτογραφία για το περιοδικό Γυναίκα και άλλα έντυπα. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει επικεντρωθεί στο προσωπικό του καλλιτεχνικό έργο.

Ο Άγγελος Μίχας φωτογραφίζει ανθρώπους στους δρόμους της Αθήνας και σε άλλες μεγαλουπόλεις. Η δουλειά αυτή έχει παρουσιαστεί σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κυκλοφορεί ολοκληρωμένη στο φωτογραφικό του λεύκωμα με τον τίτλο Closer. Η διεισδυτική ματιά του και το άμεσα αναγνωρίσιμο προσωπικό του φωτογραφικό στυλ, έχουν συμβάλλει στη φήμη του ως ένας από τους καλύτερους φωτογράφους δρόμου της χώρας μας.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι:

  • Σάββατο 1/4 14:00-16:00 εισαγωγή-θεωρία, 16:00-18:00 φωτογράφιση
  • Κυριακή 2/4 10:30-14:30 σχολιασμός φωτογραφιών-εμβάθυνση στη θεωρία.

Το κόστος του διήμερου σεμιναρίου ανά συμμετέχοντα ανέρχεται στα 20 €. Η φωτογραφική μηχανή είναι απαραίτητη.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: fmag - photography fan/magazine - http://fmag.gr, ifocus – into the world of photography www.ifocus.gr, Light of spirit photography blogspot – lizzyphotoblog.blogspot.gr