Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας / Παρουσίαση ομάδας

flyer εκδήλωσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Λάρισα // Δημοσίευση: 01 Απρ 2017

η φωτογραφική ομάδα fplus φιλοξενεί τη ΛΕΦΚΚ

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων φιλοξενεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 19:30, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα, τη Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας.

Στο πρώτο σκέλος της παρουσίασης μια ομάδα εκπροσώπων μελών της Λέσχης Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας θα μιλήσουν για τις δράσεις του συλλόγου και θα προβάλουν κάποιες επιλεγμένες ομαδικές δουλειές.
Στο δεύτερο σκέλος της παρουσίασης τα μέλη της ομάδας θα παρουσιάσουν την φωτογραφική τους δουλειά.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

 

Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας / Ιστορία
Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ), έχει κάνει δυναμική είσοδο στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, αναπτύσσοντας πλήθος δραστηριοτήτων και συνεργασιών με καλλιτέχνες, υπηρεσίες, συλλόγους, οργανισμούς, περιοδικά, βιβλία, εφημερίδες, τηλεόραση.
Λειτουργεί από το Μάρτιο του 1978.
Σύμφωνα με το Καταστατικό της Λέσχης, σκοπός της είναι: α) η ανάπτυξη του καλλιτεχνικού πνεύματος και η εξύψωση της τέχνης της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, του κινηματογράφου και του βίντεο β) η προβολή της Καρδίτσας Λαογραφικά, Τουριστικά, Αρχαιολογικά κτλ. και γ) η οργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων, εκθέσεων, προβολών, σεμιναρίων, φεστιβάλ, εργαστηρίων καθώς και η λειτουργία σχολών για μαθήματα σχετικά με τα παραπάνω αντικείμενα επ' αμοιβή ή δωρεάν.