Εργαστήρι Φωτογράφισης Γυμνού στη θάλασσα

γυμνή κοπέλα με κόκκινα μαλλιά καλυμμένη με μαύρο τούλι
· Workshops · Αττική // Δημοσίευση: 25 Απρ 2017

με τον Δημήτρη Ρουστάνη και τον Ανδρέα Κατσικούδη σε παραλία της Αττικής

Την Κυριακή 7 Μαϊου στις 08:30, σε παραλία της Αττικής ο Δημήτρης Ρουστάνης και ο Ανδρέας Κατσικούδης διοργανώνουν Εργαστήρι Φωτογράφισης Γυμνού.

Ο/η κάθε φωτογράφος θα έχει τουλάχιστον 15 λεπτά την σκηνοθεσία, ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα τραβάει φωτογραφίες λίγο πιο πίσω από αυτόν που έχει την πρωτοβουλία. Θα δουλέψετε με φυσικό φως και ανακλαστήρες. Το μοντέλο θα είναι έμπειρο και θα βοηθάει τους αρχάριους όσο αφορά το ποζάρισμα.

Φυσικά μπορείτε να έχετε μαζί σας props (αντικείμενα) που χρειαζόσαστε για τη σκηνοθεσία σας (ή απλά να αφήσετε το φυσικό χώρο και το μοντέλο να δουλέψουν για σας). Η φωτογράφιση θα διαρκέσει απο δύο ώρες και πάνω (εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Το Κόστος του εργαστηρίου είναι 40 € και για τους μαθητές του Ανδρέα Κατσικούδη είναι 30 €.
Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής 20 € στο λογαριασμό: IBAN: GR26 0171 7600 0067 6013 1583 253 δικαιούχος είναι ο Ανδρέας Κατσικούδης. Ο καταθέτης γράφει το όνομά του και στέλνει email: akatsikoudis@yahoo.com για ενημέρωση. Στο θέμα του email θα γράψει: για το ΓΥΜΝΟ και θα γράψει και το κινητό του στο μήνυμα.
Υπάρχει η δυνατότητα επίσης να περάσετε από το Cinemarian Τετάρτες 18:00 - 22:00 για να δώσετε την προκαταβολή (και το email σας).

23 - 24 Σεπτεμβρίου 2017 το Cinemarian θα φιλοξενήσει έκθεση με φωτογραφίες από τα εργαστήρια Γυμνού που έχουμε οργανώσει.