Έκθεση και Σεμινάριο Φωτογραφίας στον Βόλο

πορτραίτο Πλάτωνος Ριβέλλη
· Εκθέσεις · Μαθήματα - Σεμινάρια · Βόλος // Δημοσίευση: 11 Μάιος 2017

έκθεση φωτογραφιών της Λίας Ζαννή και του Μιχάλη Πολιτόπουλου και σεμινάριο από τον Πλάτωνα Ριβέλλη στο Βόλο

Στις 17 Ιουνίου 2017 εγκαινιάζεται στην γκαλερί Δέλτα στον Βόλο έκθεση φωτογραφίας της Λίας Ζαννή και του Μιχάλη Πολιτόπουλου σε επιμέλεια Πάνου Ροζάκη και Σπύρου Λαζάρου. Η έκθεση είχε παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2017 στην αίθουσα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα. Οι εκθέτες είναι από τα παλαιότερα μέλη του σωματείου «Φωτογραφικός Κύκλος» της Αθήνας και πρώην μαθητές του Πλάτωνα Ριβέλλη, ιδρυτή και προέδρου του σωματείου.

Με την αφορμή της έκθεσης ο Πλάτων Ριβέλλης θα βρεθεί στον Βόλο και θα παραδώσει ένα σεμινάριο με τίτλο «Μετά τη φωτογράφιση». Περιεχόμενο του σεμιναρίου θα είναι η συνέχεια της φωτογραφικής διαδικασίας μετά την ολοκλήρωση κάθε φωτογράφισης μέσα από κριτική σκέψη και ανάλυση των φωτογραφιών με στόχο την επιλογή τους, την οργάνωση τους σε ενότητες και την ενδεχόμενη προβολή τους. Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν και φωτογραφίες τους για συζήτηση.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον χώρο της γκαλερί Δέλτα (Χατζηαργύρη 4, Βόλος) και θα καλύψει ένα δεκάωρο μέσα στο σαββατοκύριακο της 17ης και 18ης Ιουνίου. Το κόστος για τη συμμετοχή στο σεμινάριο θα είναι 80 ευρώ (συν ΦΠΑ). Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να στείλουν μια δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση platon@rivellis.gr

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 17 Ιουνίου από 13:00 έως 15:30