Κώστας Καψιάνης

Αφίσα παρουσίασης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Καβάλα // Δημοσίευση: 04 Μάιος 2017

ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας παρουσιάζει το φωτογραφικό έργο του Κώστα Καψιάνη στην Καβάλα

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει ανοιχτή παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Κώστα Καψιάνη, το Σάββατο 6 Μαΐου στις 19:00.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με το φωτογράφο για την τέχνη της φωτογραφίας καθώς και ανάλυση του έργου του. Η εκδήλωση, όπως όλες οι εκδηλώσεις του Φωτογραφικού Ομίλου, είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους της φωτογραφίας αλλά και της τέχνης γενικότερα.

Ο Κώστας Καψιάνης γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε φωτογραφία στο Φωτογραφικό Κύκλο το 2001. Είναι ιδρυτικό μέλος της φωτογραφικής κολεκτίβας KOLLEKTIV8 και μέλος της κολεκτίβας Depression Era η οποία τοποθετείται σε σχέση με το κοινωνικό τοπίο της κρίσης στην Ελλάδα. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στο FotoFilmic/PULP Print Showcase στον Καναδά (2016), στο Med Photo Festival στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Ρέθυμνο (2016) και στο Athens Photo Festival στο Μουσείο Μπενάκη (2016). Στο πλαίσιο των ομαδικών εκθέσεων του Depression Era συμμετείχε στην Μπιενάλε της Αθήνας (2015-2017), στο No Country for Young Men/ Lieu BOZAR στο Palais des Beaux-Arts των Βρυξελλών (2014), στο Le Mois de la Photo στο Παρίσι (2014), στο Fotóhónap στη Βουδαπέστη (2014) και στο Fotoistanbul (2014).