26 Προσεγγίσεις στο Πορτρέτο

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Λήμνος // Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2017

έκθεση απο τη Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης στον Κοντιά

Η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, στα πλαίσια των καλοκαιρινών δράσεων που προγραμματίζει και τιμώντας το φυσικό χώρο των Εικαστικών Τεχνών στην Λήμνο, επαναλαμβάνει την 7η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «26 Προσεγγίσεις στο Πορτρέτο», που παρουσίασε με επιτυχία το χειμώνα στη Μύρινα, αυτή τη φορά στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης στον Κοντιά.

Θα εκτεθούν εξήντα πέντε φωτογραφίες σε είκοσι έξι θεματικές ενότητες – προσεγγίσεις από τους:
Απόστολος Παπαμαλής, Γιάννης Πινάκος, Γιώργος Καραχάλιος, Γιώργος Κοντέλλης Δημήτρης Μπουλώτης, Ελένη Κολώνη, Θεόδωρος Μπαβέας, Ιωάννης Γκαλιούρης, Κική Δημάρη, Κωνσταντίνος Μανώλης, Μάνος Σπαρής, Μαρία Κατσανεβάκη, Μαρία Κουμιανού, Μαρούσα Κιουρανάκη, Μενέλαος Χιωτέλλης, Νίκος Μπογιατζόγλου, Παντελής Πραβλής, Παρασκευή Αλογάρα, Πέτρος Σαρικάκης, Σάββας Παλαιολόγος, Σοφία Πορρή, Στέλλα Χατζηδημητρίου, Στρατής Λιαδέλλης, Φωτεινή Μηδέλια, Φωτεινή Στεφανιδάκη, Χάρης Δρακόπουλος.

Τα παραπάνω μέλη της Φ.Ο.Λ. έχοντας ως κοινή αφετηρία το θέμα αλλά και με διαφορετικό υπόβαθρο ο καθένας, προσεγγίζουν την προσωπογραφία, το πορτρέτο, καταλήγοντας σε διαφορετικά αποτελέσματα, μέσα από τα οποία ο θεατής, με τα δικά του εφόδια, καλείται να αναγνωρίσει τις προθέσεις των καλλιτεχνών.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι αυτό το καλοκαίρι θα ακολουθήσει η 8η Ομαδική Έκθεση της ΦΟΛ τον Αύγουστο.

 

Εγκαίνια: Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 20:30