Διαγωνισμός για τα Φωτογραφικά Εργαστήρια του ifocus.gr

ασπρόμαυρη φωτογραφία, άνδρες ντυμένι στα μαύρα περπατάνε σε προαύλιο χώρο δημόσιου κτηρίου
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Μαθήματα - Σεμινάρια · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 26 Σεπ 2017

με έπαθλο 5 υποτροφίες για τα σεμινάρια

Ο Κωνσταντίνος Πίττας, ο Άγγελος Μίχας, η Ιωάννα Γεωργοπούλου, ο Κώστας Δελχάς και η Δώρα Λαβαζού είναι οι εισηγητές των πρώτων εργαστηρίων φωτογραφίας του διαδικτυακού περιοδικού iFocus.gr.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των φωτογραφικών μας εργαστηρίων στο νέο χώρο μας που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Στοά Όπερας-μετρό Πανεπιστήμιο) και σας δίνουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια δωρεάν υποτροφία για κάθε εργαστήριο (5 υποτροφίες στο σύνολο).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στείλτε μας 4 φωτογραφίες καινούργιες ή από αυτές που ήδη έχετε, στο dlavazou@gmal.com με θέμα "Διαγωνισμός Φωτογραφίας Εργαστηρίων iFocus", διευκρινίζοντας ποιo Εργαστήριο - Εισηγητή αφορά η συμμετοχή.

 • Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προδιαγραφές:
 1. Διαστάσεις μεγάλης πλευράς 1200 pixels
 2. Μέγεθος αρχείου 500 kbyte
 3. Μορφή αρχείου Jpeg
 4. Ονομασία των αρχειων της μορφής: Onoma_epitheto_1, Onoma_epitheto_2... κλπ
 • Απαραίτητα είναι τα προσωπικά σας στοιχεία:
 • Ονομα
 • Επίθετο
 • Τηλέφωνο

Το θέμα είναι ελεύθερο, αρκεί να μην είναι προσβλητικό ή ανήθικου περιεχομένου.

H ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2017 από την σελίδα του www.iFocus.gr καθώς και την σελίδα τουστο facebook
Επίσης, οι 5 νικητές των υποτροφιών, μαζί με επιπλέον 5 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από τη στήλη Trust Me, I am a Photographer, του iFocus.gr.

Όροι Συμμετοχής:
 1. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος ηλικίας άνω των 18 χρονών, εκτός το "Εργαστήρι Φωτογραφίας για Παιδιά & Εφήβους" με τη Δώρα Λαβαζού
 2. Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, πρέπει ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι προσβλητικές ή ανήθικου περιεχομένου.
 3. Το iFocus.gr διατηρεί το δικαίωμα αναδημοσίευσης αυτών.
 4. Όλες οι φωτογραφίες γίνονται δεκτές στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτους φορμάτ ή μέσου (κινητού, ή φωτογραφικής μηχανής). Η διάσταση πρέπει να είναι 1200 pixel (η μεγάλη πλευρά).
 5. Διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 22 έως 6 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 23:59. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.
 6. Τρόπος ανάδειξης νικητή και επιλαχόντων του Διαγωνισμού: Οι εισηγητές των σεμιναρίων θα επιλέξουν τους 5 νικητές, ενώ οι 5 που θα προβληθούν από το διαδικτυακό περιοδικό θα επιλεχθούν από τη συντακτική ομάδα του iFocus.gr.
 7. Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας του, άνευ οιουδήποτε χρηματικού ανταλλάγματος στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.
 8. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.

*Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δεκαπέντε (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης και αποστολής σε αυτόν σχετικού γραπτού μηνύματος, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί στους ανωτέρω Διαδικτυακούς Τόπους, τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά τα δικαίωματα τους επί του σχετικού δώρου το οποίο μεταβιβάζεται σε άλλο συμμετέχοντα. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η συμμετοχή του στο διαγωνισμό δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους ή σε περίπτωση που αρνηθεί να παραλάβει το δώρο.