Κορνίζα στην πραγματικότητα

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Αθήνα // Δημοσίευση: 27 Σεπ 2017

Έκθεση Φωτογραφίας των σπουδαστών του Athens Art Studio

Τα σεμινάρια του ATHENS ART STUDIO, και οι εισηγητές Αλέξανδρος Βογιατζάκης & Γιώργος Μυριαγκός, σας προσκαλούν στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών, των τμημάτων: "Έλεγχος τεχνητού και φυσικού φωτισμού. Θεωρία και πρακτική εφαρμογή στο Στούντιο", και "Από την φωτογραφία δρόμου, στο documentary", με τίτλο: «Κορνίζα στην πραγματικότητα».

Οι Σπουδαστές παρουσιάζουν τα προσωπικά τους Project, τα οποία δημιούργησαν μετά από την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην εφαρμοσμένη φωτογραφία. Εντός και εκτός στούντιο, κινούμενοι στις δυνατότητες που μας δίνει η γνώση ελέγχου του φωτισμού, απελευθερώνοντας την έμπνευση και την δημιουργικότητα του φωτογράφου-δημιουργού.

Οι μαθητές του τμήματος Documentary, και ο εισηγητής τους Αλέξανδρος Κατσής, παρουσιάζουν την καθημερινή ζωή της πόλης μέσα από την προσωπική τους ματιά, καδράροντας την δική τους «πραγματικότητα».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 20:00

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

 

Συμμετέχουν:

Αξιώτης Γιώργος, Βουζίκας Μάριος, Γιάντσης Χρήστος, Γρίφιζα Σόφια, Δήμος Δημήτρης, Αιμιλία Κυριλή, Κωνσταντίνος Κατσαδούρας, Λιάγκας Απόστολος, Παντζούρη Ελένη, Παπαδοπούλου Σ. Ευδοξία, Πασχάλης Γιάννης, Τσουρουπίδου Καλλιόπη, Τομαράς Γιάννης, Βογιατζάκης Αλέξανδρος, Μυριαγκός Γιώργος