Μικρές Χαρές

flyer εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Λάρισα // Δημοσίευση: 03 Οκτ 2017

δεύτερος σταθμός της έκθεσης φωτογραφίας η Εστία πολιτισμού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας

Η Φωτογραφική ομάδα φωτόνιο παρουσιάζει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μικρές Χαρές». Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της εστίας πολιτισμού στον 3ο όροφο του Κτιρίου Α του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας και θα διαρκέσει από Κυριακή 1, έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.

Στην έκθεση παρουσιάζουν δουλειά τους οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου φωτογραφίας με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» και του δωρεάν σεμιναρίου φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» που διοργανώθηκε την περίοδο 2016-2017 από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και τη Φωτογραφική ομάδα fplus και με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.

Στην έκθεση συμμετέχουν:
Ευθύμιος Αλβίζος,
Αικατερίνη Γερακούδη,
Ιωάννης Ιωάννου,
Νικόλαος Κατσιαρίμπας,
Ασημίνα Καψή,
Κωνσταντίνος Κουλούντζος,
Ευτυχία Λάζου,
Όλγα Λάιου,
Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης,
Ελένη Μορφούλια,
Αθανάσιος Παπαθανασίου,
θεοδώρα Παπανεστωροπούλου,
Ευαγγελία Σταυροπούλου,
Αικατερίνη Στεργιούλη,
Δήμητρα Φυτιλή,
Rita Kakany

Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος