Χριστουγεννιάτικο Cheap Photo Art

αφίσα εκδήλωσης
· Διάφορα · Αίγινα // Δημοσίευση: 04 Δεκ 2017

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Τέχνης για φιλανθρωπικό σκοπό στην Αίγινα

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «Ο Καποδίστριας» σε συνεργασία με το σύλλογο «Αίγινα..Εθελοντής» διοργανώνει το "Χριστουγεννιάτικο Cheap Photo Art".

Στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, τα μέλη του φωτογραφικού εργαστηρίου, αλλά και φωτογράφοι που ζουν στην Αίγινα, εκθέτουν έργα τους σε πολύ χαμηλές τιμές, γιατί τελικά η τέχνη πρέπει να είναι προσιτή στον καθένα και να λειτουργεί λυτρωτικά σε δύσκολους καιρούς.

Όλα τα φωτογραφικά έργα, φέτος θα είναι από το νησί της Αίγινας σαν θεματική ενότητα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στο σύλλογο «Αίγινα..Εθελοντής», ταυτόχρονα στο χώρο της έκθεσης μπορούν όσοι θέλουν να φέρουν τρόφιμα (λάδι, γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, ντοματοχυμούς, ρύζι, δημητριακά για το πρωινό των παιδιών) και είδη καθαρισμού (υγρό πιάτων, καθαριστικά γενικής χρήσης, σαπούνια).

Ο σύλλογος ενισχύει κάθε μήνα 160 άπορες οικογένειες στην Αίγινα με είδη πρώτης ανάγκης, ας σταθούμε δίπλα τους με την συμμετοχή μας προσφέροντας κάποια είδη ή και παίρνοντας κάποιο έργο που θά είναι σε πολύ χαμηλή τιμή.

Η δράση αυτή που γίνεται καθαρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς πριν τα Χριστούγεννα, γίνεται για 7η χρονιά φέτος από το φωτογραφικό εργαστήρι. Τα φωτογραφικά έργα που θα πουληθούν θα δοθούν την Κυριακή το απόγευμα. Τα έργα μπορούν να πουληθούν σε όσα αντίτυπα ζητηθούν.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Σαλώμη Μελισσάρη, Βιβή Κορφιάτη, Ξανθή Γρυπαίου, Χρυσάνθη Μπόγρη, Μarion Selley, Αντώνης Σκλάβαινας, Νίκος Μούρτζης, Ασπασία Λεούση, Γιώργος Μαλτέζος, Κώστας Ιωαννίδης, Γεωργία Μανιμανάκη, Ντίνα Χατζίνα, Άρτεμις Λαβούτα, Ρία Λοράνδου, Εύα Πάλλη, Άρης Παύλος, Δημήτρης Δρίσας, Βίκυ Τσούκα, Henri-Paul Coulon, Laurent Fabre.

Ευχαριστούμε την ΚΕΔΑ Αίγινας για την δωρεάν παραχώρηση του Λαογραφικού Μουσείου και το γραφιστικό γραφείο 3η Διάσταση για τις πολύ χαμηλές τιμές στην εκτύπωση των έργων.

 

Εγκαίνια: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00

Θα υπάρχει κοινός μπουφές, ελάτε να σας κεράσουμε ζεστό κρασί!