2 Νέα Σεμινάρια Φωτογραφίας

αφίσα σεμιναρίων
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα // Δημοσίευση: 06 Ιαν 2018

από τη Σχολή Φωτογραφίας Διαδρομές

Νέο Σεμινάριο Φωτογραφίας 2018

Έναρξη: Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018
Ώρες σεμιναρίου: Κάθε Τετάρτη από 19:30 έως 21:30
Διάρκεια: Από Ιανουάριο 2018 έως και Ιούνιο 2018

H φωτογραφική ομάδα Διαδρομές ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναρίων φωτογραφίας τον Ιανουάριο.

Το νέο αυτό ταχύρρυθμο τμήμα, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της φωτογραφίας και να εξοικειωθούν με την φωτογραφική τους μηχανή, ως μέσο έκφρασης και αποτύπωσης της προσωπικής τους αισθητικής και ύφους.
Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν με την ετήσια έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της σχολής τον Ιούνιο.

Το θεωρητικό σκέλος του βασικού προγράμματος είναι μία φορά την εβδομάδα διάρκειας δύο ωρών και φωτογραφική εξόρμηση μία φορά τον μήνα.

Περισσότερα

 

Φωτογραφία και Κινηματογράφος

Έναρξη: Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2018
Ώρες σεμιναρίου: Κάθε Πέμπτη από 19:30 έως 21:30
Διάρκεια: Από Ιανουάριο 2018 έως και Μάιο 2018

Το σινεμά είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εικόνα αφού βασίζεται πρωταρχικά σε αυτή. Υπάρχουν φορές που μία ή και περισσότερες εικόνες ξεφεύγουν από το σύνολο που απαρτίζουν μια ταινία και στέκονται μόνες τους, με τέτοια φωτογραφική συνοχή που είναι έτοιμες να δώσουν ένα νέο νόημα στο περιεχόμενό τους πέρα από αυτό που οριοθετείται, έτσι κι αλλιώς από την ταινία.

Το μάθημα Φωτογραφία και Κινηματογράφος απευθύνεται σε όσους κατέχουν τις βασικές γνώσεις της φωτογραφίας και επιθυμούν να διευρύνουν τους φωτογραφικούς τους ορίζοντες, καλλιεργώντας την προσωπική αισθητική τους μέσα από την αναζήτηση της σχέση της φωτογραφίας με τον κινηματογράφο αλλά και παρεμφερείς τομείς του.

Περισσότερα