Μπλε

μπλε ουρανοξύστης
· Εκθέσεις · Μυτιλήνη // Δημοσίευση: 18 Mar 2018

έκθεση φωτογραφίας 19 Τούρκων φωτογράφων από τη Σμύρνη

Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης εγκαινιάζει την έκθεση φωτογραφίας με θέμα "ΜΠΛΕ" 19 Τούρκων φωτογράφων από τη Σμύρνη, μελών της IFOD (Φωτογραφικής Εταιρείας της Σμύρνης), το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 7:00μμ., στον εκθεσιακό της χώρο, 3η πάροδος Μικράς Ασίας, στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης.

Οι δεσμοί φιλίας που ενώνουν τα δύο σωματεία ξεπερνούν τα 30 χρόνια. Μέσα σ' αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι η φωτογραφία και ο πολιτισμός ενώνουν τους δύο λαούς. Η φωτογραφία που με συνέπεια υπηρετούν τα δύο σωματεία, με γνώμονα την αγάπη τους για τη φωτογραφική τέχνη και την προσφορά στον πολιτισμό, έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού χάρτη του Αιγαίου. Η φιλία αυτή που συμπίπτει με το μπλε του Αιγαίου προβάλλεται μέσω της έκθεσης με θέμα "ΜΠΛΕ".

Είναι αναμφισβήτητο ότι με την έκθεση αυτή προάγεται η Τέχνη της Φωτογραφίας μέσω της παρουσίασης ποιοτικών εικόνων στην κοινωνία. Στην έκθεση συμμετείχαν 57 μέλη της IFOD με 250 φωτογραφίες, από τις οποίες επιλέχθηκαν για την έκθεση οι 34 φωτογραφίες και τυπώθηκαν σε μέγεθος 50x70.

Η έκθεση θα διαρκέσει από το Σάββατο 17 Μαρτίου έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά εκτός την Κυριακή, 7:00 - 9:00μμ.