Σώμα σε Κίνηση

λογότυπο φορέα
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί // Δημοσίευση: 03 Ιουν 2018

Το Dance Days Chania σε συνεργασία με τη SOUTH space for photography διοργανώνουν στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του φετινού φεστιβάλ, διαγωνισμό φωτογραφίας για εφήβους ηλικίας 16 με 22 ετών με θέμα:  “Σώμα σε Κίνηση”

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει την αντίληψη που έχουν οι νέοι για το σώμα και τους διάφορους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης μέσω αυτού.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τις συμμετοχές τους σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση  georgan@gmail.com  μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Τα αρχεία θα πρέπει να φέρουν σαν όνομα το επίθετο του συμμετέχοντα συνοδευόμενο από αύξοντα αριθμό, π.χ. τοΌνομάσας1, τοΌνομάσας2 κλπ.
Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από τριμελή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Σοφία Φαλιέρου (χορογράφο, χορεύτρια, καλλιτεχνική διευθύντρια Dance Days Chania), Γιώργο Αναστασάκη (φωτογράφο) και Αλίκη Χιωτάκη (βιντεογράφο -  ερευνήτρια κίνησης) με βάση την αισθητική, την εκφραστικότητα και τη φαντασία των έργων.

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα εκτεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ 16-28 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο του Αγίου Ρόκκου στα Χανιά.

Βραβεία Νικητών:

  • 1o βραβείο: Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic
  • 2ο βραβείο: Fujifilm Instax Mini 9
  • 3ο βραβείο: Δωρεάν είσοδος σε 6 βραδιές παραστάσεων της διοργάνωσης της επιλογής του νικητή