Το καλοκαίρι είναι εδώ

flyer εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς · Νέα Μεσάγκαλα // Δημοσίευση: 12 Αυγ 2018

διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο του PhotoCamp 2018

Η Villa Yianna σε συνεργασία με το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag, και τη φωτογραφική ομάδα fplus, διοργανώνουν στο πλαίσιο του PhotoCamp 2018, διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "το καλοκαίρι είναι εδώ".

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φωτογραφίσουν στο χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στο συγκρότημα Villa Yianna καθ 'όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, και να στείλουν τις συμμετοχές τους (από 1 έως 5 φωτογραφίες) σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση fmag.magazine@gmail.com μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2018
Θα απονεμηθούν τρία βραβεία και αριθμός αναρτήσεων, ο οποίος θα αποφασιστεί από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού. Τα βραβεία θα συνοδεύονται από αναμνηστικά δώρα. Στις φωτογραφίες που θα διακριθούν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα εκτεθούν την επόμενη χρονιά στην ομαδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του PhotoCamp 2019

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag (www.fmag.gr).

Η κριτική επιτροπή θα ανακοινωθεί με την λήξη του διαγωνισμού