Χριστουγεννιάτικο Cheap Photo Art

Αφίσα έκθεσης
· Διάφορα · Αίγινα // Δημοσίευση: 03 Δεκ 2018

Χριστουγεννιάτικο Cheap  Photo Art στο Πύργο του Μάρκελλου από το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας

Το φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας" σε συνεργασία με το σύλλογο ‘’Αίγινα Εθελοντής’’  διοργανώνει το "Χριστουγεννιάτικο Cheap  Photo Art" στο Πύργο του Μάρκελλου       

Στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, συνολικά 30 φωτογράφοι,  μέλη του φωτογραφικού εργαστηρίου, αλλά και φίλοι  φωτογράφοι, εκθέτουν τα έργα τους σε πολύ χαμηλές τιμές , γιατί τελικά η τέχνη πρέπει να είναι προσιτή στον καθένα και να λειτουργεί λυτρωτικά σε δύσκολους καιρούς.

Όλα τα φωτογραφικά έργα, φέτος θα είναι από το νησί της Αίγινας σαν θεματική ενότητα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στο σύλλογο ‘’Αίγινα Εθελοντής’’ ,ταυτόχρονα στο χώρο της έκθεσης μπορούν όσοι θέλουν να φέρουν τρόφιμα (λάδι, γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, ντοματοχυμούς, ρύζι, δημητριακά για το πρωινό των παιδιών) και είδη καθαρισμού (υγρό πιάτων, καθαριστικά γενικής χρήσης, σαπούνια).

Ο σύλλογος ενισχύει κάθε μήνα 160 άπορες οικογένειες στην Αίγινα με είδη πρώτης ανάγκης, ας σταθούμε δίπλα τους με την συμμετοχή μας προσφέροντας κάποια είδη ή και παίρνοντας κάποιο έργο που θά ναι σε πολύ χαμηλή τιμή.

Η δράση αυτή που γίνεται  καθαρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς πριν τα Χριστούγεννα και γίνεται για 8η χρονιά φέτος από το φωτογραφικό εργαστήρι.

Τα φωτογραφικά έργα που θα πουληθούν θα δοθούν την Κυριακή το απόγευμα ή τις επόμενες μέρες.
(τα έργα μπορούν να πουληθούν σε όσα αντίτυπα ζητηθούν).

Ευχαριστούμε την ΚΕΔΑ Αίγινας για την  παραχώρηση του εκθεσειακού χώρου  και το γραφιστικό γραφείο 3η Διάσταση για τις πολύ χαμηλές τιμές στην  εκτύπωση  των έργων.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ:
Σαλώμη Μελισσάρη, Βιβή Κορφιάτη, Ξανθή Γρυπαίου, Νίκος Μούρτζης, Ασπασία Λεούση, Ντίνα Χατζίνα, Άρτεμις Λαβούτα, Ρία Λοράνδου, Δημήτρης Δρίσας, Henri-Paul Coulon, Γιάννης Ψαλιδάκος, Γιώργος Τσίγκας, Laura Novel-Melanitis, Γιώργος Μουρατίδης, Καλλιόπη Χατζοπούλου, Αννίτα Λεούση, Ηράκλειος Κουκούλης, Δήμητρα Ταμπάκη, Δημήτρης Μοίρας, Κωνσταντίνος Βατικιώτης, Βασιλική Ταντάουϊ, Παναγιώτης Ρόδης, Παρασκευούλα Λιάκα,Ανθίπη Γελαδάκη, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Γιώτα Στρωτού, Ελίνα Μπαρμπέρη, Δήμητρα Ταμπάκη, Βιβή Κουτσούκου και Άρης Παύλος