Χωροχρόνος

flyer εκδήλωσης
· Εκδόσεις · Κατερίνη // Δημοσίευση: 18 Δεκ 2018

παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος του Παναγιώτη Φτάρα από τις εκδόσεις Όστρια

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ, ο Παναγιώτης Φτάρας, ο δημιουργός του φωτογραφικού λευκώματος «Χωροχρόνος» από τις εκδόσεις Όστρια, έχοντας τη φιλική συμμετοχή δημιουργών της Κατερίνης αλλά και της Θεσσαλονίκης με ποιήματα τους, εμπνευσμένα από τις φωτογραφίες του, προσκαλεί το κοινό της πόλης να παρακολουθήσει αλλά και να ταξιδέψει στο Χωροχρόνο, στο «Άλλο Καφενείο», Αθηνών 12, στη Κατερίνη.

Οι δημιουργοί που χάρισαν τα ποίηματά τους στο όμορφο αυτό λεύκωμα είναι: Ιωάννης Γαλάνης, Λίνα Γιαμούζη, Ειρήνη Γκόλτσιου, Τίνα Iωαννίδου, Γιώργος Κανείς, Αλέξης Καραβέργος, Θανάσης Καραμήτας, Βασίλης Καρκατσέλης, Θάνος Κόσυβας, Χρυσούλα Λουλοπούλου, Βασίλης Μόσχης, Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, Θανάσης Μπίντας, Ελένη Μπλάτζα, Κώστας Μυστακίδης, Κωνσταντίνος Παλιάν, Ευγένιος Παπαδόπουλος, Γιώτα Παπαδοπούλου, Doria Paszynska, Έφη-Πουλάκη Παντερμαλή, Γιώτα Τσερτεκίδου, Γιώργος Χ. Χανδόλιας.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται με έκθεση φωτογραφίας, με 30 έργα του καλλιτέχνη , από το φωτογραφικό λογοτεχνικό λεύκωμα του «ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ».