Από τη Λάρισα στον Ατλαντικό

flyer εκδήλωσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Λάρισα // Δημοσίευση: 26 Φεβ 2020

παρουσίαση του φωτογραφικού οδοιπορικού της Αθηνάς Μανώλα στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Η Φωτογραφική ομάδα fplus θα επισκεφτεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 17:00, το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας (τέρμα Καρδίτσης) όπου και θα παρουσιάσει στους τρόφιμους το φωτογραφικό οδοιπορικό της Αθηνάς Μανώλα με τίτλο «Από τη Λάρισα στον Ατλαντικό».

Όπως αναφέρει η φωτογράφος:
Το οδοιπορικό διήρκησε 32 ημέρες συνολικά και διανύσαμε παρέα με τον σύζυγό μου 10.000 περίπου χλμ. Ταξιδέψαμε όλες αυτές μέρες σε διάφορές χώρες όπως η Σερβία, η Κροατία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και το Λιχτενστάιν.

Σχετικά με την Αθηνά Μανώλα
Η Αθηνά Μανώλα είναι γεννημένη στη Λάρισα. Είναι πρώην συμβολαιογράφος και αγαπάει τα ταξίδια και την φωτογραφία. Έχει ταξιδέψει μέχρι σήμερα σε 54 χώρες. Διατηρεί ταξιδιωτικό blog, όπου εξιστορεί σε αυτό τα ταξίδια ανά τον κόσμο.
http://athinatravelstheworld.blogspot.com/

Μετά την έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Νεμπεγλεριώτη με τίτλο “…λιβάδι από ασφοδίλι…” που αφορούσε φωτογραφίες από την ζωή στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης, η φωτογραφική ομάδα fplus ξεκινάει ένα κύκλο παρουσιάσεων / προβολών με καλεσμένους φωτογράφους οι οποίοι σε τακτικά διαστήματα θα επισκέπτονται το δημοτικό γηροκομείο και θα ταξιδεύουν για λίγη ώρα μαζί με τους τρόφιμους σε διάφορά μέρη του κόσμου.