Μένουμε σπίτι και φωτογραφίζουμε!

flyer εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί // Δημοσίευση: 27 Φεβ 2021

διαγωνισμός φωτογραφίας από το περιοδικό Photonet

Η πανδημία του κορωνοϊού βάζει την ελληνική κοινωνία σε μια νέα δύσκολη φάση, που περιλαμβάνει ένα ακόμα lockdown στην Αττική, όπου κατοικεί ο μισός πληθυσμός της χώρας. Για άλλη μια φορά, η φωτογραφία μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό καταφύγιο για τον καθένα και την καθεμία από εμάς!

Έτσι λοιπόν, το Photonet διοργανώνει το δεύτερο (και ελπίζουμε ειλικρινά: τελευταίο!) φωτογραφικό του διαγωνισμό με τίτλο “Μένουμε σπίτι και φωτογραφίζουμε!”. Μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές του πρώτου διαγωνισμού εδώ, να θυμηθείτε τους νικητές του εδώ και να προμηθευτείτε (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή) το τεύχος του Photonet 221 με τις 30 καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού εδώ!

Θεματολογία

Οι εικόνες που θα μας στείλετε μπορεί να έχουν τραβηχτεί τώρα ή να υπάρχουν στο αρχείο σας χρόνια! Δεν έχει σημασία το πότε αλλά το πού: λήψεις από βουνά, θάλασσες, ταξίδια, εκδρομές κ.λπ. δεν είναι δεκτές – όταν λέμε “Μένουμε σπίτι” το εννοούμε – και το αποδεικνύουμε (και) με τις φωτογραφίες μας: πορτρέτα, still life, macro είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες λήψεων που είναι αποδεκτές!

Deadline συμμετοχών και ανακοίνωση νικητών

Ο διαγωνσμός θα παραμείνει σε ισχύ καθόλη τη διάρκεια του lockdown στην Αττική. Τα ονόματα των τριών νικητών θα ανακοινωθούν 48 ώρες μετά την κρατική απόφαση για οριστική άρση του (καταρχάς περαιώνεται την Κυριακή 28/2/21) με άρθρο που θα αναρτηθεί τόσο στο site μας όσο και στις επίσημες σελίδες του περιοδικού στα social media (Τwitter, Facebook, Ιnstagram).

Όροι διαγωνισμού

  • Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, ανεξαρτήτως ηλικίας, από ολόκληρη την Ελλάδα.
  • Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτόν, αρκεί να μας στείλετε μία (και μόνο!) εικόνα σας αποκλειστικά στο email photonet@nexusmedia.gr (ανάλυση 300dpi, μέγεθος 21x28cm τουλάχιστον). Θέμα email: “Για το 2ο διαγωνισμό Μένουμε Σπίτι”.
  • Ως όνομα αρχείου χρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας με λατινικούς χαρακτήρες.
  • Προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, επισυνάψτε οπωσδήποτε στο email το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Θα γίνεται δεκτή μία συμμετοχή ανά άτομο.
  • Οι συμμετοχές που θα συγκεντρωθούν, θα μελετηθούν από την κριτική επιτροπή που θα σχηματιστεί από τη συντακτική ομάδα του Photonet και κατόπιν θα γίνει η επιλογή των νικητών.
  • Οι καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού θα δημοσιευτούν σε ένα από τα επόμενα τεύχη του περιοδικού!

ΕΠΑΘΛΑ ΝΙΚΗΤΩΝ

Τα δώρα των τριών νικητών του νέου μας διαγωνισμού είναι αξίας 500 και πλέον ευρώ. Ας τα δούμε αναλυτικά!

1ο βραβείο - Fujifilm XP140 (Sky Blue)  - Προσφορά της FUJIFILM HELLAS A.E., αξίας 210€

2o βραβείο - HUAWEI P 40 LITE E 64 GB (Aurora Blue)Προσφορά της HUAWEI TECHNOLOGIES A.Ε., αξίας 179€

3o βραβείο - Εκτύπωση Μetal Ρrint -  Προσφορά της εταιρίας Photolab Athens – Ακτίδης Ν. Ευστράτιος, αξίας 140€