Η Ορεινή Τριχωνίδα μέσα από τον φακό μου

flyer εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί // Δημοσίευση: 04 Απρ 2023

φωτογραφικός διαγωνισμός του Photopolis Agrinio Photo Festival σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θέρμου και το ΙΔΕΑΠΘ

Το Photopolis Agrinio Photo Festival, ο Δήμος Θέρμου και το IΔΕΑΠΘ (Ινστιτούτο Δημιουργικότητας Έρευνας Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου) προκηρύσσουν φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα: “Η Ορεινή Τριχωνίδα μέσα από τον φακό μου”.

Στόχος είναι η φωτογραφική καταγραφή  να εστιαστεί στο αστικό και περιαστικό τοπίο και στους ανθρώπους που το κατοικούν, καθώς και στην ατμόσφαιρα και τον πολιτισμό της περιοχής.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν μέχρι επτά (7) φωτογραφίες.

Οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν μέχρι 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 23:59.
Οι 3 καλύτερες φωτογραφίες θα λάβουν βραβεία και 40 επιλεγμένες θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν σε έκθεση με τίτλο: “Η Ορεινή Τριχωνίδα μέσα από τον φακό μου” στο Θέρμο από 13 έως 24  Αυγούστου, στο πλαίσιο των εορτών «Κοσμάς ο Αιτωλός». 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό και στην έκθεση είναι δωρεάν.

Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από τους:  Βασίλη Αρτίκο, Σώτη Τυρολόγου, Λεωνίδα Φραγκούλη.
Το ΙΔΕΑΠΘ σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμου και το φεστιβάλ θα διοργανώσει δύο περιπατητικές διαδρομές, που θα έχουν ως στόχο την καταγραφή της ορεινής περιοχής του δήμου Θέρμου και των ανθρώπων που έχουν απομείνει στα μικρά χωριά της περιοχής του δήμου, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν και στις οποίες μπορεί να συμμετέχει σε αυτές οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί.

Όροι και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.
https://photopolis.gr/

Για απορίες στο email: info@photopolis.gr