Κινηματογράφος .. ένα ταξίδι σε εξέλιξη

φωτογραφία
· Διαλέξεις - Ομιλίες · Ηράκλειο Κρήτης // Δημοσίευση: 17 Οκτ 2023

ομιλία από τον διδάκτορα του αγγλικού πανεπιστημίου East Anglia και σκηνοθέτη Ορέστη Δικαίο στην Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο : "Κινηματογράφος .. ένα ταξίδι σε εξέλιξη" με ομιλητή τον διδάκτορα του αγγλικού πανεπιστημίου East Anglia και σκηνοθέτη Ορέστη Δικαίο.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή:

Ο Ορέστης Δίκαιος είναι σκηνοθέτης και διδάκτορας του αγγλικού πανεπιστημίου East Anglia. Εχει βραβευτεί και από φεστιβάλ και από ακαδημαϊκούς φορείς για τα πρότζεκτς του. Το 2016 βραβεύτηκε από το London Greek Film Festival, το 2017 βραβεύτηκε από το τμήμα Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου του Greenwich και το Eyrasia Film Festival, ενώ το 2018 πήρε την τριετή υποτροφία του τμήματος Art and Media του East Anglia University που απονέμεται σε έναν υποψήφιο πανευρωπαικά. Εχει εργαστεί για το Greenwich University και διδάσκει σεμινάρια εισαγωγικά στην τέχνη της εικόνας, κινηματογράφου, υποκριτικής, και σεμινάρια υψηλών απαιτήσεων στη φιλοσοφία του χρόνου, την αφήγηση και τη σχέση τους με την εικόνα.

Ο Ορέστης Δικαίος, σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Η., ξεκινούν νέο κύκλο πρακτικών σεμιναρίων κινηματογράφου (21 Οκτωβρίου 2023 έως 16 Μαρτίου 2024)

Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα τέχνης της Ε.Φ.Ε. Ηρακλείου, στην Δουκός Μποφώρ 20, στο Ηράκλειο Κρήτης (84RQ+92 Ηράκλειο), την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, ώρα 19:30.