Μαθήματα φωτογραφίας από τη ΛΕΦΚΚ

δύο γυναίκες φωτογραφίζουν προς αντίθετες κατευθύνσεις
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Καρδίτσα // Δημοσίευση: 07 Νοε 2010

μαθήματα φωτογραφίας για την περίοδο 2010 – 2011

Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) ξεκινά νέο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας τα οποία απευθύνονται σε όλους τους εν δυνάμει φίλους της φωτογραφικής τέχνης, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε στις 18 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 8.00 μμ. Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου (Δημοτική Αγορά, κατάστημα Ι-28) της ΛΕΦΚΚ κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως σε αρχάριους αλλά ευπρόσδεκτοι είναι όλοι οι φίλοι της φωτογραφίας. Εκτός από το θεωρητικό μέρος – υπό μορφή διαλέξεων - των μαθημάτων, θα πραγματοποιούνται και μικρές φωτογραφικές εκδρομές για την πρακτική άσκηση των εκπαιδευόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6945157279, 6973438137 Επίσης, κάθε Τρίτη (ώρες: 7.30 – 9.30 μμ) γίνεται συνάντηση των μελών της ΛΕΦΚΚ, στο χώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου ενώ κάθε Πέμπτη βράδυ (8.00 μμ) θα πραγματοποιείται προβολή φωτογαφιών των μελών και φίλων της ΛΕΦΚΚ.


Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό τη μετάδοση της φωτογραφικής τέχνης και τεχνικής. Στόχοι της Λέσχης μας είναι η διάδοση της Φωτογραφικής τέχνης, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς και η επικοινωνία, ως μέσο έκφρασης, με τη φωτογραφία.

Η ΛΕΦΚΚ πραγματοποιεί κάθε χρόνο μαθήματα φωτογραφίας, οργανώνει και φιλοξενεί εκθέσεις και προβολές, ενώ διαθέτει σκοτεινό θάλαμο (διατήρηση της γνώσης της κλασικής φωτογραφίας) και βιβλιοθήκη για την ενημέρωση των μελών και φίλων της.