Μάνος Παπαδομανωλάκης

αφίσα έκθεσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων · Χανιά // Δημοσίευση: 14 Δεκ 2010

παρουσιάσεις φωτογράφων στη Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου (6μ.μ.) στον Άσωτο Υιό, με χαρά φιλοξενεί τον βραβευμένο Χανιώτη φωτογράφο άγριας φύσης Μάνο Παπαδομανωλάκη ο οποίος θα μιλήσει για τη δουλειά του και θα παρουσιάσει φωτογραφίες του.

Μάνος Παπαδομανωλάκης
Ο Μάνος Παπαδομανωλάκης γεννήθηκε το 1972 στα Χανιά όπου μέχρι και σήμερα είναι ο τόπος κατοικίας του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους. Τα πρώτα βήματά του με τη φωτογραφία ήταν το 1996.
Το πάθος του όμως για τη φωτογραφία φύσης και ιδιαίτερα για τον μαγικό κόσμο των πουλιών ξεκίνησε το 2006. Η φωτογράφηση πουλιών, του έχει χαρίσει μοναδικές και συναρπαστικές στιγμές.
Είναι επιλεγμένο μέλος(συντονιστής)του μεγαλύτερου forum φωτογράφισης πουλιών του κόσμου με έδρα την Φλόριντα των Η.Π.Α. (www.birdphotographers.net) καθως και του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού forum φωτογράφισης φύσης (www.juzaforum.com)
Είναι μέλος της ελληνικής ορνιθολογικής εταιρίας.
Έχει βραβευθεί τόσο σε πανελλήνιους όσο και σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.