Είμαστε όλοι Θυμωμένοι (Έρημη χώρα - ΚΡΙΣΗ-μοι καιροί)

λογότυπο φορέα
· Υποβολές Έργων · *Διαδίκτυο · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 28 Μάιος 2011

νέα μεγάλη παραγωγή του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για το 2ο Φεστιβάλ contrast – Νοέμβριος 2011

Αυτό είναι το θέμα της μεγάλης ομαδικής έκθεσης, με την οποία θα συμμετέχει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο 2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Contrast.

Το σκεπτικό που επικράτησε στην ανοικτή συγκέντρωση μελών και φίλων ήταν να μιλήσουν οι φωτογράφοι και να πάρουν θέση με το έργο τους για αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, για τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, για την αλλαγή στις μεταξύ των ανθρώπων σχέσεις, για την ευτέλεια της δημόσιας ζωής, την καταβαράθρωση των πολιτιστικών αξιών και γιατί όχι, για την αντίσταση στην κρίση αυτή που αρθρώνεται, όταν αρθρώνεται . Φυσικά ο καθένας με το δικό του περιεχόμενο, με τον δικό του τρόπο προσέγγισης και τη δική του φόρμα.

Δεν είναι εύκολο θέμα, αλλά είναι θέμα μέσα στη ζωή για την ίδια τη ζωή, για την ίδια την υπόστασή μας σαν άτομα με σκέψη, σα δημιουργοί με υποχρεώσεις, πρώτα και κύρια απέναντι στον εαυτό μας και μετά απέναντι στην τέχνη μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να στείλουν μέχρι τις 15 Ιουνίου 2011:

- Portfolio 10 -25 φωτογραφιών,  με email σαν απάντηση στην παρούσα ανακοίνωση και οπωσδήποτε με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ, αρχεία jpeg, με μέγεθος περίπου 10Χ15 cm, 300 dpi)
- Τίτλο της σειράς, αν υπάρχει.
- Κείμενο που να μιλάει ή να περιγράφει την δουλειά, πιθανώς να υποδεικνύει , τον προτεινόμενο τρόπο ανάρτησης και τα πιθανά μεγέθη ανάρτησης, αν φυσικά, υπάρχουν αυτές οι προτάσεις.
- Βιογραφικό (μέχρι 150 λέξεις).

Η επικοινωνία και οι αποστολές θα πρέπει να γίνονται απευθείας στον επιμελητή της έκθεσης:
Βασίλη Καρκατσέλη: 6942 860890, katselis@the.forthnet.gr