Δωδεκάνησος: Ο τόπος μας

διαφημιστική αφίσα της Dodekanisos Seaways
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Ρόδος // Δημοσίευση: 02 Αυγ 2011

διαγωνισμός φωτογραφίας από τη Dodekanisos Seaways

Η DODEKANISOS SEAWAYS στην προσπάθεια της να αναδείξει τον πλούτο των νησιών της Δωδεκανήσου, αλλά και να ενθαρρύνει τους ερασιτέχνες φωτογράφους προκηρύσσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Δωδεκάνησος: Ο τόπος μας».

Τα νησιά μας, τα Δωδεκάνησα, έχουν φανταστικές ομορφιές. Πολλές από αυτές είναι γνωστές και άλλες κρυμμένες σαν πολύτιμα μαργαριτάρια. Περιμένουμε να βάλετε την φαντασία σας να τις ανακαλύψει, αλλά και να τις αποτυπώσει τις ομορφιές αυτές στον φωτογραφικό φακό. Γιατί η Δωδεκάνησος μας αξίζει την βοήθεια μας στο να ταξιδέψουμε τις ομορφιές της στα πέρατα της οικουμένης. Σας προσκαλούμε λοιπόν να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, να αποτυπώσετε τις ομορφιές των νησιών μας, και εμείς μέσα από την ιστοσελίδα μας θα τις ταξιδέψουμε μακριά.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της DODEKANISOS SEAWAYS, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό του 2011, θα γίνονται δεκτές έως και 15 Οκτωβρίου 2011.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με έως πέντε (5) φωτογραφίες από διαφορετικά νησιά η καθεμία.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στον στον διαγωνισμό είναι:

  1. Οι φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, με διαμόρφωση JPEG, ανάλυση 300 dpi σε ένα cd.
  2. Οι φωτογραφίες σε έντυπη μορφή, εκτυπωμένες σε χαρτί Α4, κατά προτίμηση φωτογραφικό.
  3. Η δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.Όλο το υλικό θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας» στην παρακάτω διεύθυνση:

DODEKANISOS SEAWAYS
Αυστραλίας 3
85100, Ρόδος

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Καθε συμμετέχοντας θα πρέπει να αποστείλει συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την παρακάτω αίτηση:

Αίτηση συμμετοχής (69 KB)

 

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν στελέχη στης διοίκησης της DODEKANISOS SEAWAYS και καταξιωμένοι Δωδεκανήσιοι φωτογράφοι που θα ανακοινωθούν με τα αποτελέσματα.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ
Θα απονεμηθούν τρία (3) βραβεία, πρώτο, δεύτερο και τρίτο, ανεξαρτήτως νησιού που απεικονίζεται στην φωτογραφία και ένας τιμητικός έπαινος ανά νησί.

  • Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει δωρεάν εισιτήρια της περιόδου των δώδεκα μηνών ή φωτογραφική μηχανή DC SLR NIKON D-5000 KIT (DX 18-55 mm).
  • Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει δωρεάν εισιτήρια της περιόδου των έξι μηνών ή φωτογραφική μηχανή DC SONY DSC-WX1B.
  • Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει δωρεάν εισιτήρια της περιόδου τεσσάρων μηνών ή DC OLYMPUS M 7020.

Σημείωση: Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμούν, όσες φορές επιθυμούν και οποιαδήποτε ημερομηνία εντός της περιόδου που δικαιούνται . Η έναρξη της κάθε περιόδου ξεκινάει από την ημέρα ανακοίνωσης των νικητών. Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά για κάθε νικητή.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας εντός του Οκτωβρίου 2011. Οι φωτογραφίες των τριών νικητών θα δημοσιευτούν στον τοπικό τύπο ή και σε ενημερωτικά ηλεκτρονικά δελτία(e-newsletters) της εταιρείας.

Τα πνευματικά δικαιώματα των τριών πρώτων φωτογραφιών και των φωτογραφιών για τις οποίες θα απονεμηθεί έπαινος, ανήκουν στον φωτογράφο και στην DODEKANISOS SEAWAYS και συνεπώς η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τις χρησιμοποιεί σε διαφημιστικά ή άλλου είδους έντυπα με την αναφορά του ονόματος του αντίστοιχου φωτογράφου.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εντός του Οκτωβρίου 2011 στον τοπικό τύπο, την ιστοσελίδα της DODEKANISOS SEAWAYS καθώς και θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2010

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης photocompetition@12ne.gr ή στο τηλέφωνο 22410 70590.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.12ne.gr/el/pageBuilder.asp?pageID=107