Πάμε Παραλία ή Βουνό...

Λογότυπο Φορέα
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Αθήνα // Δημοσίευση: 04 Mar 2012

online διαγωνισμός φωτογραφίας από το METApolis

Το METApolis διοργανώνει online διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Πάμε Παραλία ή Βουνό...»
Οι Φωτογραφίες θα αναρτώνται στη Σελίδα του Facebook

Στείλτε τις φωτογραφίες σας από 1 Μαρτίου 2012 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο διαγωνισμός του Metapolis εκτός από την βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχουν χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Για εμάς στο Metapolis είναι σημαντικό να δούμε έργο, ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού την παρουσίαση μίας φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστής και να ανακαλύψεις το κόσμο της Φωτογραφίας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας. Επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες και τις φωτογραφίες με τα περισσότερα Likes, οι οποίες θα παρουσιαστούν αρχικά διαδικτυακά και ακολούθως σε οργανωμένη ειδική εκδήλωση. Τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σχολείο του MONDE στην Ουγκάντα.

Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν για μία εβδομάδα το Σεπτέμβριο του 2012 στον εκθεσιακό χώρο του METAPolis και θα τιμηθούν οι δημιουργοί τους.
Οι 6 Πρώτοι Νικητές θα Βραβευθούν την ημέρα των Εγκαινίων.

Όροι και προϋποθέσεις


  • Συμμετέχοντα πρόσωπα: Όλοι οι φίλοι της Φωτογραφίας σε μια ανοικτή πρόσκληση METAPolis.


  • Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες, είτε ασπρόμαυρες.


  • Δεν γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες που φέρουν watermark ή άλλα διακριτικά.


  • Όποια φωτογραφία είναι εκτός θέματος θα αποκλείεται.


  • Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο web site του METApolis ( www.metapolis.gr )


  • Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


  • Ο δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το METAPolis ουδεμία ευθύνη φέρουν για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ανωτέρω ενδεχόμενες παραβιάσεις θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.


  • Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια, το METAPolis μπορεί να αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση τους, να διακόψει αυτόν ή παρατείνει τη διάρκειά του ή να ακυρώσει τον OnLine Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του OnLine Διαγωνισμό, ακυρώνονται, χωρίς άλλη διατύπωση, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην έκθεση πλευρών, τα οποία προβλέπονται στους παρόντες όρους
  • Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ιδιοκτησία των φωτογραφιών τους, δηλαδή έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.