Δημιουργική Σιδηροδρομική Φωτογραφία

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Αθήνα // Δημοσίευση: 09 Φεβ 2010

διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Σ.Φ.Σ.

Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο:
«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ»

Πριν δηλώσετε συμμετοχή βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με 1 έως και 3 φωτογραφίες, που δεν έχουν δημοσιευτεί σε έντυπη, ηλεκτρονική μορφή ή έχουν βραβευθεί σε άλλο διαγωνισμό.
2. Γίνονται δεκτές φωτογραφίες, που έχουν θέμα τους το σιδηρόδρομο, όπως φωτογράφιση συρμών, εγκαταστάσεων, σιδηροδρομικών αντικειμένων, καθώς και καταγραφή στιγμιότυπων από ταξίδια ή εξορμήσεις με τραίνο.
3. Γίνονται δεκτές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
4. Μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας από σήμερα μέχρι και τις 31/07/2010 στο sfsphotos@gmail.com ή στα γραφεία του συλλόγου μας, Σιώκου 4 Αθήνα, κάθε Τετάρτη 19:00 έως 21:30μμ. Καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή μετά την καταληκτική ημερομηνία. Στην αίτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό των φωτογραφιών με τον οποίο επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό. Μετά τη λήψη της αίτησης συμμετοχής σας, θα σας αποσταλεί με e-mail ένας κωδικός αριθμός, με τον οποίο θα αναγνωρίσετε το φάκελό σας κατά τη διαδικασία της βράβευσης.
5. Από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και μέχρι τις 15/09/10, υποχρεούστε να αποστείλετε το υλικό σας, τυπωμένο σε Α4 Στην πίσω πλευρά των φωτογραφιών θα πρέπει να αναγράφονται ο κωδικός αριθμός που σας δόθηκε κατά την αίτηση, και ο αύξων αριθμός της κάθε φωτογραφίας καθώς και ο τίτλος της. Μπορείτε να αποστείλετε το υλικό ταχυδρομικά στην Διεύθυνση: Σιώκου 4 (πάροδος Λιοσίων 301) τ.κ. 104 43 , Αθήνα ή μπορείτε να το προσκομίζετε οι ίδιοι στην ίδια διεύθυνση, τις Τετάρτες, -που μεσολαβούν μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου- από τις 19:00 έως τις 21:30
6. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και οι βραβεύσεις θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια της Ετήσιας Έκθεσης Φωτογραφίας του ΣΦΣ, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο Βραβείο: Φωτογραφική Μηχανή Canon 500D με φακό 18-55is, σιδηροδρομικό φωτογραφικό λεύκωμα “Νορβηγία, ο σιδηρόδρομος Bergen-Oslo & Flam” και 250 € μετρητά.
2ο Βραβείο: Φωτογραφική Μηχανή Sony Cyber-shot DSH-HX1, σιδηροδρομικό φωτογραφικό λεύκωμα “Νορβηγία, ο σιδηρόδρομος Bergen-Oslo & Flam” και 150 € μετρητά.
3ο Βραβείο: Φωτογραφική Μηχανή FUJIFILM Finepix F70EXR, σιδηροδρομικό φωτογραφικό λεύκωμα “Νορβηγία, ο σιδηρόδρομος Bergen-Oslo & Flam” και 100 € μετρητά.

3 έπαινοι: Φωτογραφικά Σιδηροδρομικά Λευκώματα.