Έκθεση Φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Α.Π.Θ

πορτραίτο γυναίκας καθισμένης σε σκάλες
· Εκθέσεις · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 07 Μάιος 2010

Στα πλαίσια της Φοιτητικής εβδομάδας του Α.Π.Θ.

Μια από τις σημαντικές και μακροχρόνιες παράλληλες εκδηλώσεις της Φοιτητικής εβδομάδας που λαμβάνει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο, είναι αυτή της Ετήσιας Έκθεσης Φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου του Α.Π.Θ. Μια έκθεση θεσμός όπως η φετινή που προβάλλει τα έργα των περίπου 50 μαθητών του Ομίλου. Η αγάπη για την ψηφιακή και αναλογική Φωτογραφία αποτυπώνεται σε όχι λιγότερες από 200 φωτογραφίες.

Έγχρωμες κι ασπρόμαυρες έτοιμες να δεχθούν το κοινό τους και να προβάλλουν την υποκειμενική αλλά ενδιαφέρουσα οπτική του κάθε καλλιτέχνη για θέματα όπως Τοπίο, Πορτραίτο, Φυσικό Περιβάλλον, Φωτογραφία Δρόμου, Ανθρώπινο σώμα, Καθημερινότητα και πολλά άλλα. Λαχτάρα για δημιουργία, αγάπη για το θέμα που φωτογραφίζεται, αγάπη του θέματος για την φωτογραφία, αγάπη για την Φωτογραφία γενικότερα. Ο σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση, ο προβληματισμός, η δημιουργία συναισθημάτων και φυσικά η τέρψη του ματιού. Φωτογραφίες που κρύβουν πριν το «κλικ» ιστορίες ολόκληρες.. μην διστάσετε να ρωτήσετε και να μάθετε γι' αυτές.

Εγκαινιάζεται σήμερα 7 Μαίου στις 21:30 μμ. ενώ η διάρκεια της έκθεσης είναι μέχρι και τις 21 Μαίου. Οι ώρες προσέλευσης του κοινού είναι από τις 14:00 έως και 21:00 καθημερινά και τα σαββατοκύριακα.