Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία

Φωτογραφία του εισηγητή
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Κέρκυρα // Δημοσίευση: 02 Φεβ 2013

σεμινάριο και έκθεση φωτογραφίας τού Πλάτωνα Ριβέλλη στην Κέρκυρα

Ο Πλάτων Ριβέλλης πρόκειται να διοργανώσει στην Κέρκυρα μια μεγάλη έκθεση με φωτογραφίες του, μαζί με ένα φωτογραφικό σεμινάριο.

Τόσο η έκθεση όσο και το σεμινάριο θα γίνουν στη Δημοτική Πινακοθήκη Κερκύρας

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 29 Μαρτίου στον ίδιο χώρο έκθεση φωτογραφίας τού Πλάτωνα Ριβέλλη, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 15η Απριλίου

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 30 έως 31 Μαρτίου 2013 (Σάββατο και Κυριακή 10.00-14.00 και 16.00-21.00, δηλαδή συνολικά 18 ώρες).

Το σεμινάριο θα είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα γνωστά μέχρι σήμερα «Εισαγωγικά» σεμινάριά που διοργάνωσε ο ίδιος. Ο τίτλος τού σεμιναρίου είναι «Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία». Το περιεχόμενό του θα αφορά κυρίως το τι, το πώς και το γιατί όταν φωτογραφίζουμε, όταν απορρίπτουμε και όταν επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες μας. Οι προβολές και οι συζητήσεις θα είναι και πάλι τα εργαλεία ανάλυσης τού περιεχομένου.

Το κόστος τού σεμιναρίου θα είναι 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ).

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να στέλνουν ένα mail στο rivellis@otenet.gr, δηλώνοντας, εκτός από το ονοματεπώνυμό τους, την ηλεκτρονική τους διεύθυνση και το τηλέφωνό τους. Δεν χρειάζεται να καταβάλουν προκαταβολή. Τα δίδακτρα θα εξοφληθούν την πρώτη μέρα τού σεμιναρίου.