Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία

Αφίσα εκδήλωσης
· Εκθέσεις · Μαθήματα - Σεμινάρια · Κέρκυρα // Δημοσίευση: 28 Mar 2013

σεμινάριο και έκθεση φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη στην Κέρκυρα

Η Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας και η Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας διοργανώνουν στην Κέρκυρα σεμινάριο και έκθεση φωτογραφίας από τον γνωστό φωτογράφο, δάσκαλο και θεωρητικό της φωτογραφίας, Πλάτωνα Ριβέλλη.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στις 20:00 εγκαινιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας (αίθουσα τέχνης Art cafe στον κήπο των παλαιών ανακτόρων) έκθεση φωτογραφίας τού Πλάτωνα Ριβέλλη, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου 2013.

Το σεμινάριο φωτογραφίας έχει τίτλο "Κριτήρια και Επιλογές στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία" και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου αφορά τα ερωτήματα που γεννώνται σε έναν φωτογράφο και τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει με βάση τα προσωπικά του καλλιτεχνικά κριτήρια σχετικά με το "τι" και "πώς" φωτογραφίζει και με το "τι" και "πώς" επιλέγει από ότι έχει ήδη φωτογραφίσει. Οι προβολές και οι συζητήσεις θα είναι τα εργαλεία ανάλυσης τού περιεχομένου

Διδάσκει: ο Πλάτων Ριβέλλης

Διάρκεια και ώρες παραδόσεων: 18 ώρες (Σάββατο και Κυριακή 10.00-14.00 και 16.00-21.00)

Συμμετοχή: Μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την τέχνη τής φωτογραφίας, με δήλωσή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση rivellis@otenet.gr. Δεν χρειάζεται να καταβάλει προκαταβολή. Τα δίδακτρα εξοφλούνται την πρώτη μέρα τού σεμιναρίου. Όποιος θέλει από τους συμμετέχοντες μπορεί να φέρει φωτογραφίες του για κριτική. Θα εξεταστούν μετά το σεμινάριο και θα αποσταλούν οι επιλογές.

Κόστος: 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου τού ΦΠΑ)