Φωτογραφίζω την Αίγινα

αφίσα εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Αίγινα // Δημοσίευση: 19 Ιουν 2013

διαγωνισμός Φωτογραφίας από το Σύλλογο Αίγινα... Εθελοντής και το ξενοδοχείο Απόλλων

Ο Σύλλογος Αίγινα... Εθελοντής και το ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας από 12 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου 2013 με θέμα «Φωτογραφίζω την Αίγινα».

Όλοι οι φίλοι της φωτογραφίας μπορούν να στείλουν έως 3 φωτογραφίες, σε ψηφιακή μορφή έως 8MP, από 12 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου 2013 στο e-mail: aeginaethelontis@gmail.gr.

Mια φώτο από τους 20 διακριθέντες θα εκτυπωθεί σε κάπα-φιξ διάστασης 50x70εκ. Τα έσοδα από τη πώληση των φωτογραφιών της έκθεσης θα διατεθούν στο Σύλλογο Αίγινα... Εθελοντής για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.

Οι κάτοχοι των 3 καλύτερων φωτογραφιών διεκδικούν τα εξής έπαθλα:
o πρώτος τριήμερη διαμονή για 2 άτομα στο ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ, ο δεύτερος μονοήμερη κρουαζιέρα στην Αίγινα, τον Πόρο και την Ύδρα, ενώ ο τρίτος μια φωτογραφική μηχανή Nikon.

Οι φωτογραφίες θα επιλεγούν από 3μελή κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους: Βένια Δημητρακοπούλου, Μιχαήλ Μαρμαρινός και ο Παύλος Σάμιος. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Γιώργος Σφακιανάκης.

Ο Διαγωνισμός γίνετε στα πλαίσια της έκθεσης «Φαντάσου την πόλη: Αίγινα 2013» που διοργανώνει το Aegina Rising 10-18 Ιουλίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: