Τοπίο κρίσης

φωτογραφία Μαρία Καππάτου / κόκκινο θρανίο μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο
· Διαγωνισμοί · Αποτελέσματα // Δημοσίευση: 13 Φεβ 2014

αποτελέσματα

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε ο 3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας από την Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας με θέμα «Τοπίο κρίσης» και διήρκεσε από τις 14 Νοεμβρίου 2013 ως τις 7 Ιανουαρίου 2014.

Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους διακεκριμένους φωτογράφους κ. Κωστή Αντωνιάδη, Γιάννη Κολεσίδη, Νίκο Πηλό, και τον αναπ. καθηγητή Οπτικού Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Γιάννη Σκαρπέλο, επέλεξε τριάντα έργα, τραβηγμένα από 25 φωτογράφους στη Νότια Αθήνα, με θέμα την κρίση και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα.

Τα Αποτελέσματα του Διαγωνισμού

1ο Βραβείο - Μαρία Καππάτου
2ο Βραβείο - Γεωργία Μποζοβίτη
Έπαινος: Σαββάτιο Μπαμπίλη, Δημήτρη Τριάντη, Nίκο Δρικάκη, Πολυζώη Λούβαρη, Νίκο Χριστοφάκη, Αθηνά Κουτρουμάνη, Ελένη Ρημαντωνάκη, Γαβριέλα Μαραντίδη, Θοδωρή Γκατζώνη, Ευαγγελία Βαρβεροπούλου, Κυριακο Φωλιά, Εύη Σκούρα, Φραγκίσκο Στεφάνου, Αγγελο Μπαράι, Ιωάννη Στεφανίδη, Κώστα Γιαβή, Σπύρο Σανσονέτη, Μαρία Ρουσσάκη, Αγγελική Πλακούτση, Άννα Χαραλαμπίδη, Ανδρέα Κατσάβελο , Βασιλική Κουτσίκου και Δημήτρη Τριανταφύλλου.


1ο Βραβείο - Μαρία Καππάτου


2ο Βραβείο - Γεωργία Μποζοβίτη


Έπαινος: Σαββάτιο Μπαμπίλη

Τα έργα που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε κινητή έκθεση εντός του 2014. Τα έργα θα αποτελέσουν επίσης το υλικό Φωτογραφικού Λευκώματος που θα εκδώσει η ΠΕΝΤΑ και θα μοιραστεί στους συμμετέχοντες στην έκθεση, ενώ αντίτυπα θα διατεθούν για διαφημιστικούς σκοπούς. Μέρος της έκδοσης είναι δυνατόν να δοθεί σε προνοιακά ή άλλα κοινωνικού χαρακτήρα ιδρύματα και βιβλιοθήκες.