Ανακαλύπτοντας τον τόπο μου

αφίσα εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί // Δημοσίευση: 22 Δεκ 2014

ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές δημοτικού - γυμνασίου - λυκείου

Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ διοργανώνει ανοιχτό Διαγωνισμό φωτογραφίας για μαθητές δημοτικού - γυμνασίου - λυκείου με θέμα «Ανακαλύπτοντας τον τόπο μου»

«Πρόσωπα, αντικείμενα, δομές, τοπίο, ότι μας περιβάλει και αποτελεί μέρος της καθημερινότητας, όλα μαζί περιγράφουν και συνθέτουν τον τόπο που ζούμε έτσι όπως γίνεται αντιληπτός μέσα από τη ματιά του φωτογράφου»

Όροι Συμμετοχής

  1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου 2014 και λήγει στις 5 Ιανουαρίου 2015
  2. Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει έως τρεις (3) φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook
  3. Η κάθε φωτογραφία που θα δημοσιεύεται θα φέρει ως τίτλο το θέμα του διαγωνισμού και τον αύξοντα αριθμό της καθεμιάς π.χ. ‘ Ανακαλύπτοντας τον τόπο μου‘ # 1
  4. Το μέσο καταγραφής είναι ελεύθερο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κινητό τηλέφωνο έως επαγγελματική φωτογραφική μηχανή
  5. Δεκτές στον διαγωνισμό θα γίνονται μόνο οι φωτογραφίες που η λήψης τους έχει γίνει εντός της χρονικής περιόδου που τρέχει ο διαγωνισμός
  6. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 στη σελίδα του Διαγωνισμού
  7. Για όσους δε διαθέτουν λογαριασμό facebook ή δεν επιθυμούν τη χρήση του, οι φωτογραφίες τους θα γίνονται δεκτές στο e-mail της φωτογραφικής ομάδας: admin@kadrw.gr με την ένδειξη: Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ανακαλύπτοντας τον τόπο μου»

Συμβουλή: Αποφύγετε την υπερβολική επεξεργασία τον φωτογραφιών σας, επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο του κάδρου σας και στην καλύτερη γωνία λήψης του θέματός σας.

Ο νικητής θα λάβει ως έπαθλο το βιβλίο ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ του Hedgecoe John καθώς και το Ημερολόγιο της Φωτογραφικής Ομάδας Φιλιππιάδας Κα.Δρώ για το έτος 2015 που περιέχει έργα των συμμετεχόντων κατά την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της ομάδας το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 19:30 στο Ξενοδοχείο ΙLIANA.

Καλές λήψεις και καλή επιτυχία!!