Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων 2010

φωτογραφία απο εγκαίνια έκθεσης
· Υποβολές Έργων · Κύθηρα // Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2010

υποβολές έργων για την Έκθεση των Νέων Ελλήνων Φωτογράφων ΦΣΚ 2010

Οι Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων 2010, οι ένατες κατά σειράν, προγραμματίζονται ως συνήθως για το τέλος Σεπτεμβρίου, δηλαδή από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2010.

Η τακτική Έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων είναι και πάλι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, αρκεί να είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος κάτω των 35 ετών. Σε έναν από τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί, στο τέλος του συνεδρίου, το Βραβείο ΦΣΚ/εκδόσεις tetarto που συμπεριλαμβάνει ατομική έκθεση κατά τη διάρκεια των ΦΣΚ 2010 καθώς και μονογραφική έκδοση-κατάλογο που θα εκδοθεί από τις εκδόσεις tetarto. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν ένα CD-ROM με μέχρι 20 φωτογραφίες σε μορφή JPEG και ανάλυση 300 dpi στις ΦΣΚ, Χώρα, Κύθηρα 80100 το αργότερον μέχρι 30 Αυγούστου 2010. Το CD πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο και διεύθυνση e-mail, καθώς και ει δυνατόν λίγες γραμμές σχετικά με τις φωτογραφίες. Το θέμα και το είδος της φωτογραφίας είναι εντελώς ελεύθερα.

Όπως κάθε χρόνο, θα υπάρξουν πακέτα για νέους και για φοιτητές με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους (λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν αργότερα). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις ΦΣΚ.