Τριήμερη Φωτοαπόδραση στη Βόρεια Ελλάδα

κλαδιά αμυγδαλιάς, σκεπή
· Φωτο-Εξορμήσεις // Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017

με τους Φωτοερευνητές και την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου

Ελάτε με τους Φωτοερευνητές και την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου στη τριήμερη φωτοαπόδραση της Καθαρής Δευτέρας 25,26 & 27 Φλεβάρη 2017 με προορισμό τη πανέμορφη βόρεια Ελλάδα.

  • Σάββατο: Αναχώρηση από τον Πειραιά με προορισμό τα ιστορικά Αμπελάκια με ενδιάμεσες στάσεις. Μετά από σύντομη στάση στα Τέμπησυνέχεια για τη Λεπτοκαρυά, όπου και η διανυκτέρευση.
  • Κυριακή: Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για τα λουτρά Πόζαρ για φωτογράφιση ή/και πλατσούρισμα. Συνέχεια για την Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες της και τη Νάουσα με τις γνωστές καρναβαλικές εκδηλώσεις της. Επιστροφή αργά στο ξενοδοχείο όπoυ θα υπάρχει ορχήστρα με ζωντανή μουσική.
  • Καθαρή Δευτέρα: Μετά το πρωϊνό επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας κι έπειτα στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα. Επιστροφή στον Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις.

Φορτώστε με άδειες κάρτες τις μηχανές σας, με ιδέες το μυαλό σας και με κέφι τις καρδιές σας κι ενωθείτε με τη μεγάλη κι ευχάριστη φωτογραφική μας παρέα δηλώνοντας εγκαιρα τη συμμετοχή σας.