10 Χρόνια Φωτογραφικό Εργαστήρι

Αφίσα εκδήλωσης
· Προβολές · Αίγινα // Δημοσίευση: 26 Μάιος 2017

προβολή ηχοραμάτων από το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας"

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «Ο Καποδίστριας» φέτος κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας. Φυσικά με πολλές εκθέσεις, δράσεις και συμμετοχές στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού όλα αυτά τα χρόνια. Ο σημαντικότερος στόχος του εργαστηρίου ήταν να φέρει σε επαφή όλο και περισσότερο κόσμο με το μαγικό κόσμο της φωτογραφίας είτε μέσα από τα μαθήματα, είτε μέσα από τις εκθέσεις και δράσεις που παρουσίαζε.

Συνεχίζοντας αυτή την τακτική, θα παρουσιάσει την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στις 20:30, 9 ηχοράματα (προβολή φωτογραφιών με ήχο), έχοντας στόχο να γιορτάσει τα 10 χρόνια με μια εκδήλωση κάθε μήνα από το φετινό Ιανουάριο μέχρι την τελική του έκθεση τον Ιούνιο. Τα ηχοράματα τα παρουσιάσαμε και τον Μάρτιο αλλά πολλοί φίλοι μας που δεν τα είδαν, μας ζητήσαν να το επαναλάβουμε (φυσικά περιμένουμε και τους φίλους που θέλουν να τα ξαναδούν).

Τα ηχοράματα που θα παρουσιασθούν με σειρά είναι:

  1. «10 Χρόνια Φωτογραφικό Εργαστήρι», Φωτογραφική Αναδρομή
  2. «Χορεύοντας στην Αίγινα», Φωτογραφία: Ασπασία Λεούση
  3. «Αίγινα: Άλλοτε & Τώρα», Φωτογραφία: Σαλώμη Μελισσάρη
  4. "AEGINA CHRONOLAPSE", Φωτογραφία: Κοκούλης Ηράκλειος, Επεξεργασία Φωτ.: Παναγιώτης Ρόδης, Video-Montaz: Αντώνης Σκλάβαινας (σαν φιλοξενούμενη προβολή)
  5. ‘’Το καρναβάλι του Μεσαγρού’’, Φωτογραφία: Γεωργία Μανιμανάκη, Δέσποινα Κανάκη, Άρης Παύλος
  6. «Γυμνός Καμβάς», Φωτογραφία: Ασπασία Λεούση
  7. "Vietnam", Φωτογραφία: Άρης Παύλος
  8. «Γυμνό Σώμα», Φωτογραφία: Γιώργος Μαλτέζος
  9. «Μια βουτιά στις Μαλδίβες», Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Βατικιώτης

Η συνολική διάρκεια των ηχοραμάτων θα είναι 60 λεπτά περίπου και μετά μπορεί να γίνει συζήτηση με τους φωτογράφους που θα παρουσιάσουν δουλειές τους.