Μένουμε σπίτι και φωτογραφίζουμε

φωτογραφία σχετική με την δράση
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί // Δημοσίευση: 04 Απρ 2020

διαγωνισμός φωτογραφίας από το περιοδικό Photonet

Από αυτή τη στιγμή και μέχρι να γίνει η επίσημη κρατική ανακοίνωση για τη λήξη των περιορισμών στην κυκλοφορία, στείλτε στο περιοδικό photonet την καλύτερη φωτογραφία που θα τραβήξετε (ή έχετε τραβήξει) στο σπίτι στο photonet@nexusmedia.gr
 
Τέσσερα μεγάλα δώρα περιμένουν τους δημιουργούς των τεσσάρων πρώτων λήψεων που θα επιλεγούν!
 
Η εικόνα που θα επιλέξετε μπορεί να τραβηχτεί τώρα ή να υπάρχει στο αρχείο σας χρόνια! Δεν έχει σημασία το πότε αλλά το πού: λήψεις από βουνά, θάλασσες, ταξίδια, εκδρομές κ.λπ. δεν θα γίνονται δεκτές – όταν λέμε “Μένουμε σπίτι” το εννοούμε – και το αποδεικνύουμε (και) με τις φωτογραφίες μας: πορτρέτα, still life, macro είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες λήψεων πάνω στις οποίες μπορείτε να δουλέψετε!
 
Αναλυτικά τα δώρα μας:
 
1ο βραβείο
Τρίποδο Manfrotto Element MII Alu Red
Προσφορά της Αλεξάνδρου Φωτογραφικά, αξίας 131€
Ιδανικό για ερασιτέχνες και αναπτυσσόμενους φωτογράφους που χρησιμοποιούν φωτογραφικές μηχανές μικρού μεγέθους, μηχανές mirrorless (CSC) και μηχανές DSLR. Το Manfrotto Element MII Aluminum Red είναι αρκετά ελαφρύ για να το μεταφέρετε άνετα στον ώμο σας αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ σταθερό.
 
2o βραβείο
Gimbal Osmo Mobile 3
Προσφορά της Greek Rotors, αξίας 109€
Το Osmo Mobile 3 είναι ένα αναδιπλούμενο gimbal για smartphones, με έξυπνες λειτουργίες που παρέχουν σταθερή και ομαλή λήψη video!
 
3o βραβείο
Canon PIXMA TS5350
Προσφορά της Canon Greece, αξίας 99€
Canon PIXMA TS5350 Series
Χάρη στην άμεση συνδεσιμότητα, αυτό το κομψό και λεπτό πολυμηχάνημα “3-σε-1”, σε συνδυασμό με τα χαρτιά Canon Creative Kit Photo Paper, είναι ιδανικό για χειροτεχνίες και πρωτότυπες δημιουργίες – και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο εκτύπωσης για το smartphone σας! Διαθέτει εύκολη συνδεσιμότητα, απλοποιημένη οθόνη OLED, γραμμή κατάστασης με λυχνίες LED και κορυφαίας ποιότητας κασέτες FINE.
 
4o βραβείο
Τσάντα Lowepro Flipside Trek BP 250 AW
Προσφορά του Galaios Photoshore, αξίας 79€
Η Lowepro Flipside Trek BP 250 AW είναι σχεδιασμένη για χρήση σε δύσκολες συνθήκες. Προστατεύει τον φωτογραφικό σας εξοπλισμό (μηχανή και 2-3 φακούς) καθώς και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Επίσης περιέχει μία ειδική θήκη CradleFit για το tablet σας.
 
Ανακοίνωση νικητών
Δύο εργάσιμες ημέρες μετά την επίσημη κρατική ενημέρωση για πλήρη άρση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια (οποτεδήποτε αυτή πραγματοποιηθεί) θα γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών με άρθρο που θα αναρτηθεί τόσο στο site μας όσο και στις επίσημες σελίδες του περιοδικού στα social media (Facebook – Twitter).
 
Όροι διαγωνισμού
  • Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, ανεξαρτήτως ηλικίας.
  • Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτόν, αρκεί να μας στείλετε μία (και μόνο!) εικόνα σας αποκλειστικά στο email photonet@nexusmedia.gr (ανάλυση 300dpi, μέγεθος 21x28cm τουλάχιστον).
    Θέμα email: “Για το διαγωνισμό Μένουμε Σπίτι”.
  • Ως όνομα αρχείου χρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας.
  • Προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, επισυνάψτε οπωσδήποτε στο email το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Θα γίνεται δεκτή μία συμμετοχή ανά άτομο.
  • Οι συμμετοχές που θα συγκεντρωθούν, θα μελετηθούν από την κριτική επιτροπή που θα σχηματιστεί από τη συντακτική ομάδα του Photonet και κατόπιν θα γίνει η επιλογή των τεσσάρων νικητών.
  • Οι καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού θα δημοσιευτούν σε ένα από τα προσεχή τεύχη του περιοδικού!