Αισθάνομαι…

παιδί κουμπώνει το πουκάμισο του πατέρα του
· Εκθέσεις · Βόλος // Δημοσίευση: 23 Νοε 2010

έκθεση φωτογραφίας των μελών του Οργανισμού “ΦΟΙΒΟΣ” στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νοέμβριος Φωτογραφίας 2010

Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Νοέμβριος Φωτογραφίας 2010», παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφιών των μελών του Οργανισμού «ΦΟΙΒΟΣ» με τίτλο «Αισθάνομαι…»

Φωτογραφίες που προέρχονται είτε από την επαγγελματική είτε από την αποκλειστικά δημιουργική δραστηριότητα των μελών του Οργανισμού. Οι φωτογραφίες, εκτός της τεχνικής αρτιότητάς τους αναδεικνύουν και την καλλιτεχνική έκφραση, συνιστώντας «κατάθεση ψυχής» των δημιουργών, που με τη ζωντανή και διεισδυτική ματιά τους (από τον παλαίμαχο Κ. Μπαλάφα, του διακριθέντες με διεθνή βραβεία Γ. Κόντο, Γ. Μπεχράκη, Ν. Οικονομόπουλο, Ν. Παναγιωτόπουλο κ,ά, τους εικαστικούς Τ. Ζερδεβά, Στ. Πάσχο, Α. Σμαραγδή, ως τους νεότερους), διεγείρουν αισθητικά τον επισκέπτη της Έκθεσης ώστε «να νιώθει, να κατανοεί με τις αισθήσεις, να αισθάνεται».

Η έκθεση «Αισθάνομαι…» δημιουργήθηκε στο πλαίσιο προβολής του δημιουργικού έργου των μελών του «ΦΟΙΒΟΥ» και έχει παρουσιαστεί, με μεγάλη επιτυχία, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα και Λάρισα.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Εκθετήριο του 2ου ορόφου Κέντρου Τέχνης Giorgio de Chirico και θα διαρκέσει από 24 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2010.

Τα εγκαινιά θα γίνουν την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, στις 8 μ.μ.