Φωτογραφία Δρόμου

λογότυπο φορέα
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · Χανιά // Δημοσίευση: 25 Φεβ 2011

3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τη Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων διοργανώνει τον 3ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας στα Χανιά. Το θέμα του διαγωνισμού θα είναι η Φωτογραφία Δρόμου (Έγχρωμο - Ασπρόμαυρο).

Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι ανεξάρτητα από εθνικότητα, τόπο διαμονής, χώρα, πλανήτη, γαλαξία. (εξαιρούνται οι κάτοικοι του Ωρίωνα λόγω αναπτυγμένης τεχνολογίας). Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι 15 € και ο κάθε φωτογράφος μπορεί να στείλει από 1 έως 6 φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή σύμφωνα με τις οδηγίες της προκήρυξης που ακολουθεί. Ως καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των φωτογραφιών ορίζεται η Παρασκευή 20 Μαΐου 2011. (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από 5μελή επιτροπή που θα αποτελείται αλφαβητικά από τους:

1. Ανδρώνη Κωνσταντίνο (Φωτογράφο, εκδότη του ψηφιακού περιοδικού grey)
2. Κολεσίδη Γιάννη (Φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Reuters)
3. Λυκάκη Μάνο (Φωτογράφο, καθηγητή στη Leica Academy και τον Φωτογραφικό Κύκλο)
4. Σχίζα Τάσο (Φωτογράφο, εκδότη του περιοδικού «φωτογραφικό είδωλο», καθηγητή φωτογραφίας)
5. Τσεβά Δημήτρη (Φωτογράφο, καθηγητή στη Leica Academy)

Θα δοθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι με έπαθλα που θα γίνουν γνωστά σύντομα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της λέσχης την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει στα Χανιά, στο Γιαλί Τζαμισί από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2011. (Σε όλους αυτούς τους φωτογράφους θα χορηγηθεί βεβαίωση ανάρτησης.) Παράλληλα θα αποτελέσουν υλικό για έκδοση πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος το οποίο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό (ανεξαρτήτως βραβείων ή αναρτήσεων).

Κατεβάστε από εδώ τους όρους και το δελτίο συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες - http://www.lefkichania.gr/diagonismoi.html