...η ζωή είναι γυναίκα…

ασπρόμαυρη φωτογραφία, σκιά γυναικας που κρατάει στην αγκαλιά της ένα παιδί
· Διαγωνισμοί · Αποτελέσματα · Ελληνικοί // Δημοσίευση: 01 Απρ 2012

αποτελέσματα

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φωτογραφίας με Θέμα: «...η ζωή είναι γυναίκα…» που διοργανώθηκε από το δίκτυο καταστημάτων «Φωτοδεσμός».

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ μεγάλη συμμετοχή στον διαγωνισμό Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που αντιπαρέρχεστε αυτή την δύσκολη εποχή με προσφορά πολιτισμού και συναισθημάτων.

Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός της πανελλήνιας απήχησης του διαγωνισμού. Δεχτήκαμε συμμετοχές από πολλές πόλεις στις οποίες δεν δραστηριοποιούνται καταστήματα της αλυσίδας μας. Μάλιστα την πρώτη θέση κατέλαβε μια τέτοια συμμετοχή.
Ευχάριστη έκπληξη για εμάς ότι οι περισσότερες συμμετοχές ασχολήθηκαν με την μητρότητα και όχι με την γοητεία ή την φύση, προσφέροντας μας πολύ συγκινητικές στιγμές και αποδεικνύοντας περίτρανα τον θαυμασμό του μεγαλείου της γυναίκας -μητέρας. Γιατί πάντα απαθανατίζουμε αυτό που θαυμάζουμε…
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της επιτροπής για την υπομονή τους. Μικρή καθυστέρηση προήλθε από την λίγο δυσκολότερη παραλαβή των συμμετοχών από απομακρυσμένα σημεία της νησιωτικής Ελλάδας αφού μέχρι τελευταία στιγμή παραλαμβάναμε από παντού.

Σας υποσχόμαστε καινούργιους διαγωνισμούς στο μέλλον που θα σας δώσουν ξανά την αφορμή της δημιουργίας.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1ο Βραβείο: ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΧΑΝΙΑ
2ο Βραβείο: ΚΑΠΠΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
3ο Βραβείο: ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΜΑΔΙΤΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ