Διαδρομές: Open Day

Logo
· Διαγωνισμοί · Διάφορα · Μαθήματα - Σεμινάρια · Ελληνικοί · Αθήνα // Δημοσίευση: 17 Σεπ 2016

παρουσίαση ετήσιου προγράμματος των μαθημάτων και δράσεων της σχολής

Στις 23 Σεπτέμβρη, με το κλείσιμο της έκθεσης “Unique” που διοργανώνει η σχολή, θα οργανωθεί το Openday των σεμιναρίων για το νέο έτος, με παρουσίαση του ετήσιου προγράμματος μαθημάτων και δράσεων και απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της σχολής.

 

Έναρξη Βασικού Προγράμματος σπουδών 2016/17

Το πρώτο έτος ξεκινά την Τετάρτη, και κάθε Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου με ώρες διεξαγωγής από 19:30 έως 21:30 και μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της φωτογραφίας και να εξοικειωθούν με την φωτογραφική τους μηχανή, ως μέσο έκφρασης και αποτύπωσης της προσωπικής τους αισθητικής και ύφους.

Το δεύτερο έτος ξεκινά τη Δευτέρα, και κάθε Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου με ώρες διεξαγωγής από 19:30 έως 21:30 και μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Απευθύνεται σε όσους κατέχουν τις βασικές γνώσεις, τόσο στους τεχνικούς όσο και θεωρητικούς κανόνες της φωτογραφίας και επιθυμούν να εμβαθύνουν, αλλά και να διευρύνουν τους φωτογραφικούς τους ορίζοντες.

 

Workshop

Το πρώτο Workshop της σχολής θα διοργανωθεί από 2/12 έως 4/12 με θέμα «η πόλη μου». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πόλη της Αθήνας, μέσα από τον φωτογραφικό τους φακό και να αποτυπώσουν τα κομμάτια που συνθέτουν την εικόνα της πόλης σήμερα.

 

Διαγωνισμός

Τέλος, η φωτογραφική ομάδα Διαδρομές σε συνεργασία με το διαδικτυακό περιοδικό iFocus.gr διοργανώνει ανοιχτό Διαγωνισμό φωτογραφίας, με έπαθλο τέσσερις υποτροφίες για το έτος 2016 – 2017. Είτε είστε αρχάριοι της φωτογραφίας, είτε προχωρημένοι, το διαδικτυακό περιοδικό iFocus.gr και η φωτογραφική ομάδα Διαδρομές, σας δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίσετε τέσσερις (4) υποτροφίες σε σχολή φωτογραφίας (δύο ολόκληρες και δύο με έκπτωση 50%) και σας προσκαλούν να λάβετε μέρος.